Περισσότερα καυσόξυλα για τους Λιβαδιώτες

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2019 15:34

Την ικανοποίησή του για την αύξηση των χωρικών καυσόξυλων στο Λιβάδι Ελασσόνας εξέφρασε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου «τα τελευταία χρόνια χορηγούνταν μέσω του αρμόδιου δασαρχείου ποσότητα καυσόξυλων σε ένα μεγάλος μέρος του πληθυσμού που εντασσόταν σε ειδικές ομάδες. Η ποσότητα διάθεσης καυσόξυλων μειώθηκε και από την αρχική διάθεση 9 χωρικών, φέτος ενημερωθήκαμε ότι θα χορηγηθούν μόνο 4,8 χωρικά. Για τους λόγους αυτούς, θεωρώντας ότι πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία αυτή σε βάρος των κατοίκων του Λιβαδίου, δεδομένου ότι είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας με έγγραφό του προς το αρμόδιο Υπουργείο και τον υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη ζήτησε να εξεταστεί εκ νέου η υπόθεση και να μεριμνήσει για την αύξηση της ποσότητας των διαθέσιμων καυσόξυλων.

Στις 23 Οκτωβρίου ενημερωθήκαμε από την αρμόδια υπηρεσία ότι η ποσότητα διάθεσης για τους κατοίκους του Λιβαδίου για το έτος αυτό θα είναι στα 8 χωρικά ανά οικογένεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass