Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2019 15:04

Εξέταση μαστογραφίας στα Φάρσαλα

Στο πλαίσιο της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού ο χειρουργός - ογκολόγος Κελέσης Νικόλαος θα ενημερώνει και θα εξετάζει όσες γυναίκες εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΚΑΠΗ Φαρσάλων, στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2019 ώρες 10:30 - 13:30 και 16:00 – 20:00. Παράκληση οι γυναίκες να φέρουν μαζί τους τις τελευταίες εξετάσεις (μαστογραφίες- υπέρηχοι).

* * *

Συνέλευση επαγγελματιών Συκουρίου

Γενική Συνέλευση μελών προγραμμάτισε για τις 22 Νοεμβρίου η διοίκηση του Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου περιοχής Συκουρίου. Αν δεν υπάρχει απαρτία η ΓΣ θα συνέλθει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και στην περίπτωση που και πάλι δεν υπάρχει απαρτία θα συνέλθει οριστικά με οποιοδήποτε αριθμό μελών την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου. Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τεμπών, με θέμα Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός έτους, προϋπολογισμός έτους 2020 και  διάφορα θέματα που απασχολούν τα μέλη του συλλόγου.

* * *

Εκδήλωση στο Μουσείο Αντίστασης

«Οκτώβρης 1940- Οκτώβρης 1944, από το «Όχι» του ελληνικού λαού στην απελευθέρωση», τιτλοφορείται η εκδήλωση που διοργανώνει η Ομάδα Μελέτης Ιστορίας Κοινωνικών Αγώνων, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Ιουστινιανού 42), με ομιλητές τους:

- Σπύρο Μαρκέτο, καθηγητή Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, διδάσκει Ιστορία των νεωτέρων και σύγχρονων πολιτικών και κοινωνικών ιδεών, συγγραφέα.

- Δημήτρη Μπάρμπα, ιστορικό, ερευνητή της Θεσσαλικής Ιστορίας των κοινωνικών αγώνων και μέλος της ομώνυμης ομάδας.

* * *

Συνέλευση Ιδιοκτητών Ακινήτων Τερψιθέας

Γενική συνέλευση την ερχόμενη Πέμπτη 31 Οκτωβρίου προκειμένου να εξετάσουν εκ νέου τη δημιουργία ιδιωτικού οικισμού στην περιοχή πραγματοποιούν τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ακινήτων Τερψιθέας. Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΔΕΥΑΛ στις 6 μ.μ. όπου μεταξύ άλλων θα υπάρξει ενημέρωση για τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν, θα γίνει ο απολογισμός του Δ.Σ. και η έγκριση του ισολογισμού.

* * *

Αγορά χωρίς μεσάζοντες από τους ΕΝΠΟΛ

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν "αγορά καταναλωτών χωρίς μεσάζοντες" με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης από 10:00-14:00. Υπενθυμίζουμε ότι από την Αγορά μπορούν να αγοράσουν προϊόντα όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες. Όσο περισσότερες ποσότητες διατεθούν, τόσο περισσότερα προϊόντα θα ενισχύσουν το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ. που στηρίζει περισσότερες από 110 άπορες οικογένειες.

* * *

Ψηφίζουν για εκλέκτορες στην ΠΕΔ

Σε ειδική συνεδρίαση θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα. Στη συνεδρίαση θα γίνει εκλογή εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

* * *

Διήμερο αιμοδοσίας του ΕΕΣ Λάρισας

Το περιφερειακό τμήμα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Λάρισας οργανώνουν διήμερο αιμοδοσίας στην Κεντρική πλατεία. H διάθεση αίματος αποτελεί τη μέγιστη ανθρωπιστική κίνηση από τον καθένα μας και o ΕΕΣ Λάρισας καλεί τους εθελοντές του αλλά και τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που θέλουν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, να προσέλθουν στην Κεντρική Πλατεία την Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Οκτωβρίου από 9:00 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι.

* * *

Λαϊκές συνελεύσεις σε Γιάννουλη και Κοιλάδα

Λαϊκές συνελεύσεις στα χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Γιάννουλης και Κοιλάδας προγραμματίζει η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων. Το πρόγραμμα των συνελεύσεων έχει ως εξής: Στις 29 Οκτωβρίου Γιάννουλη, αμφιθέατρο Γυμνασίου. Στις 30 Οκτωβρίου Τερψιθέα, κοινότητα αίθουσα εκδηλώσεων. Στις 5 Νοεμβρίου Αμυγδαλέα, καφενείο. Στις 6 Νοεμβρίου Ελευθεραί, δημοτικό σχολείο. Στις 7 Νοεμβρίου Κουτσόχερο, δημοτικό σχολείο. Στις 12 Νοεμβρίου Φαλάνη, πολιτιστικό κέντρο. Στις 13 Νοεμβρίου Ραχούλα, καφενείο Χαράλαμπου Ζερβούλη. Στις 19 Νοεμβρίου Μάνδρα, κοινότητα. Στις 20 Νοεμβρίου Λουτρό, καφενείο πλατείας. Στις 22 Νοεμβρίου Κοιλάδα, Κοινότητα αίθουσα εκδηλώσεων. Όλες οι συνελεύσεις θα ξεκινούν στις 7 το απόγευμα.

* * *

Μνημόσυνο πεσόντων στο Λογγά

Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων με κατάθεση στεφάνων θα τελέσει ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Λογγά στην πλατεία του χωριού, αύριο Δευτέρα, αμέσως μετά τη θεία λειτουργία.

* * *

Συνέλευση διάλυσης του συλλόγου συνταξιούχων ΟΤΑ

Σε τακτική γενική συνέλευση καλούνται τα μέλη των συνταξιούχων δημοτικών υπαλλήλων ΟΤΑ Λάρισας, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου (Ρούσβελτ 7, Λάρισα). Μοναδικό θέμα της συνέλευσης είναι η διάλυση του συλλόγου λόγω «ελλιπούς αριθμού μελών και επί της ουσίας αδράνειάς του», όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί τη μεθεπόμενη Τετάρτη 6 Νοεμβρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass