Στη Λάρισα η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ. ΤΣΙΑΡΑΣ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2019 15:26

Παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα θα διεξαχθεί στη Λάρισα από μεθαύριο Παρασκευή 1 έως και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα χθες από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, την Ολομέλεια θα απασχολήσουν σοβαρά και τρέχοντα θέματα του δικηγορικού κόσμου, μεταξύ των οποίων το ασφαλιστικό μετά την έκδοση των αποφάσεων του ΣτΕ, ο θεσμός της διαμεσολάβησης μετά το πέρας της διαβούλευσης του Σ/Ν, οι τροποποιήσεις του Κώδικα Δικηγόρων.

Η επίσημη έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Divani Palace» στην αίθουσα Αριστοτέλης Ι και ΙΙ με την παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κων/νου Τσιάρα και του γ.γ. του υπουργείου κ. Π. Αλεξανδρή.

Την επομένη ημέρα, 2 Νοεμβρίου, θα συνεχιστούν οι εργασίες στον ίδιο χώρο. Για τους συνοδούς και τους συνέδρους το Σάββατο θα υπάρξει περιήγηση σε σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της πόλης (Αρχαίο Θέατρο, Πινακοθήκη, Διαχρονικό Μουσείο και Λαογραφικό Μουσείο). Το πρωί του Σαββάτου στις 10 είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ολομέλειας κ. Δ. Βερβεσού και της προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττας Μπασδέκη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3/11/2019 στον ίδιο χώρο και στη συνέχεια οι σύνεδροι θα μεταβούν στα Αμπελάκια, όπου θα επισκεφθούν το Μουσείο Σβάρτς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass