«Έφυγε» ξαφνικά 48χρονος λοχαγός στην Ορεστιάδα

«ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ» ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΩΤΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2019 18:00 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοε 2019 10:35

«Περίσσεψαν» τα δάκρυα και ο πόνος στην τοπική μικρή κοινωνία των Γιαννωτών Ελασσόνας και όχι μόνο, που το τελευταίο διάστημα θρηνεί για τον χαμό 3 νέων ανθρώπων, που κατάγονταν από εκεί.

Πρόκειται για τον 48χρονο λοχαγό Γιώργο Κεδρά, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, τον επιχειρηματία Κώστα Τάχατο, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Κύπρο, όπου διέμενε (…κηδεύτηκε την περασμένη Παρασκευή στη Γιάννουλη Λάρισας) και τον 48χρονο λοχαγό του Στρατού Ξηράς Θωμά Φούντα, που πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στην Ορεστιάδα, όπου διέμενε.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο άτυχος στρατιωτικός Θωμάς Φούντας, πατέρας ενός ανηλίκου γιού, αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια πρόβας σε χορευτικό όπου ήταν μέλος και πριν καν να συνδράμουν οι γιατροί, στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις λίγες μέρες πριν τον θάνατό του, ο Ελασσονίτης λοχαγός πέρασε από την καθιερωμένη ετήσια ιατρική εξέταση (απλό καρδιογράφημα και άλλες εξετάσεις), τα αποτελέσματα της οποίας δεν βγαίνουν άμεσα.

Ο 48χρονος «απόδημος» Γιαννωτιώτης, που υπηρετούσε στα Ρίζια Έβρου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ευγενής και κοινωνικός στην καθημερινότητά του, υπεύθυνος στην εργασία και στα στρατιωτικά του καθήκοντα, αλλά και από νεαρή ηλικία ενεργός φίλος της παράδοσης και του πολιτισμού, συμμετέχοντας σε παραδοσιακούς συλλόγους και χορευτικά συγκροτήματα, αλλά και σε ποικίλες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικό είναι πως η διοίκηση του Λυκείου των Ελληνίδων Ορεστιάδας, όπου ο Θωμάς Φούντας ήταν πρωτοχορευτής στο χορευτικό του συγκρότημα, κάνει λόγο για τον ξαφνικό θάνατο ενός ξεχωριστού και ταλαντούχου πρωτοχορευτή: «Θωμά θα σε θυμόμαστε για πάντα για το ήθος σου, την ευγένειά σου, το χαμόγελό σου και πάνω απ' όλα τη συνέπεια και την αγάπη σου προς το Λύκειο. Θα σε θυμόμαστε για πάντα γιατί μόνο ευχάριστες στιγμές μοιραστήκαμε μαζί σου. Αγάπησες την Ορεστιάδα και το Λύκειο και σ' αγαπήσαμε και μεις. Ας είναι αιωνία σου η μνήμη!»

Να σημειωθεί ότι σε ένδειξη πένθους το Λύκειο Ελληνίδων Ορεστιάδας παρέμεινε κλειστό για 3 μέρες.

Η εξόδιος ακολουθία του λοχαγού τελέσθηκε στην Ορεστιάδα και η ταφή του με στρατιωτικές τιμές έγινε μέσα σε ατμόσφαιρα οδύνης και πένθους στο Κοιμητήριο των Γιαννωτών Ελασσόνας, εκεί όπου διαμένουν οι γονείς και οι συγγενείς του.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass