Μικρές ειδήσεις...

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2019 15:52

Συλλογή τροφίμων από τον Σύλλογο Φαρμακοποιών

Ενόψει της εορτής της Αγίας Αναστασίας της φαρμακολύτριας, προστάτιδας των φαρμακοποιών και των Χριστουγέννων, ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Λάρισας, διενεργεί συλλογή τροφίμων για ευαγή ιδρύματα. Η συλλογή θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου κατά τις ώρες λειτουργίας του (7:30 π.μ. με 3 μ.μ).

Την Κυριακή 22/12/2019 ανήμερα της εορτής της Αγίας Αναστασίας της φαρμακολύτριας θα τελεστεί αρτοκλασία στον ιερό ναό του Αγίου Αχιλλίου.

 

Ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κρήνη Φαρσάλων

Ο Σύλλογος Γυναικών Κρήνης, αύριο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κρήνη Φαρσάλων στις 8 μ.μ. Τη μουσική επιμέλεια της γιορτής θα έχει ο Κώστας Στατήρης με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του χωριού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο γλέντι με το συγκρότημα “ΔYO μας”.

 

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Γαλήνη

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Γαλήνης, αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., από την Τοπική Κοινότητα, τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γαλήνης, σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Γαλήνης, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και τον Αθλητικό Όμιλο «Απόλλων Γαλήνης» .

Θα προσφέρονται κρασί, αναψυκτικά και μελομακάρονα.

 

Ανάβουν το δέντρο των Χριστουγέννων στους Αγ. Αναργύρους

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Αναργύρων Δήμου Κιλελέρ, οργανώνει φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού, σήμερα Σάββατο στις 5.30 μ.μ.. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

 

Αιμοδοσία στον Πυργετό

Αιμοδοσία οργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πυργετού, αύριο Κυριακή, στο Δημοτικό Σχολείο Πυργετού, τις ώρες από 8:30 π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «η συμμετοχή των νέων στην προηγούμενη αιμοληψία σχεδόν διπλασίασε τις μονάδες αίματος, στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου. Ευελπιστούμε αυτή τη φορά να τριπλασιαστούν, μιας που οι ανάγκες στις μέρες μας για αίμα είναι πολύ μεγάλες».

 

Τα Αμπελάκια τιμούν Δ. Μάνιαρη

Μνημόσυνο στον μεγάλο ευεργέτη των Αμπελακίων Διαμαντή Μάνιαρη οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Μανιαρείου Σχολής Αμπελακίων, αύριο Κυριακή, στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Αμπελακίων.

Θα ακολουθήσει τρισάγιο στο μνημείο του ευεργέτη στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αμπελακίων και καφές στην πλατεία του χωριού «Διαμαντή Μάνιαρη».

Μεγάλη ανάγκη για ρούχα και παπούτσια σε προσφυγόπουλα

«Υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε ρούχα και παπούτσια για προσφυγόπουλα, ηλικίας από 5 ως 13 ετών, που βρίσκονται στη Λάρισα», ανακοινώνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και καλεί όσους επιθυμούν να προφέρουν, από Δευτέρα ως Παρασκευή, τις ώρες 08:00 – 14:00, με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 2410-250.708.

 

Εκδήλωση- διάλεξη του δρ. Ν. Λυγερού

Διάλεξη με θέμα «Από τους γενοκτονημένους λαούς στα Δικαιώματα της Ανθρωπότητας» και ομιλητή τον Δρ. Νίκο Λυγερό, διοργανώνουν οι Σύλλογοι Ποντίων Λάρισας, Παλιννοστούντων Ποντίων, Ποντίων Φοιτητών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών ν. Λάρισας, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβέρωφ «Ο Θετταλός» καθώς και η Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Λαρισαίων στον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ., στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης των Θυμάτων των Γενοκτονιών.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Καϊμακάμης.

 

Συνέλευση Σκαμνιωτών

Η γενική συνέλευση του Συλλόγου των Απανταχού Σκαμνιωτών "Ο Όλυμπος" θα γίνει αύριο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ωρα 10:30 π.μ. στο παλαιό σχολείο (Δημαρχείο) στον Αμπελώνα.

 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Γαλήνη

Χριστουγεννιάτικο bazaar θα πραγματοποιήσει ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαλήνης σήμερα και ώρα 6 μ.μ. στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου. Τους μικρούς φίλους θα υποδέχεται Αγιος Βασίλης και θα υπάρχει και ζωγραφική προσώπου, ενώ στους μεγαλύτερους θα προσφέρεται καφές.

 

Ανάβει το δέντρο σήμερα η Φαλάνη

Μια εντυπωσιακή εκδήλωση προγραμματίζει η Κοινότητα Φαλάνης του Δήμου Λαρισαίων σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Φαλάνης για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου. Σύμφωνα με την πρόσκληση του προέδρου της Κοινότητας κ. Κώστα Λυγούρα την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης η γυναικεία χορωδία του συλλόγου «Πελασγός», το Π.Π. Κ. Φαλάνης καθώς και ο σύλλογοι Γυναικών και Αιμοδοτών Φαλάνης. Τη χριστουγεννιάτικη μουσική επιμέλεια έχει ο Μορφωτικός Σύλλογος «Η Πυξίδα».

 

Έπεσαν οι υπογραφές για την ανατολική παράκαμψη της Λάρισας

Τη μελέτη για την κατασκευή του δρόμου που συνδέει την ανατολική παράκαμψη της Λάρισας με την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ και αφορά στη μελέτη για την κατασκευή κύριας αρτηρίας (διαχωρισμένης κυκλοφορίας δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση), παράπλευρου δικτύου και ενός ισόπεδου κυκλικού.

«Σήμερα υπογράψαμε τη σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτη ενός σημαντικού οδικού έργου που αναμένεται να συνδέσει με ασφάλεια την πόλη της Λάρισας με την Εθνική Οδό Αθηνών -Θεσσαλονίκη. «Res, non verba» είναι το σύνθημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας δηλαδή «Έργα και όχι λόγια». Το έργο ξεκινά από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο στη Βιοκαρπέτ, ενώ ενδιάμεσα αναμένεται να κατασκευαστεί και ένα κυκλικός κόμβος. Δημιουργούμε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές περιφερειακό για την πόλη της Λάρισας. Ενώ δίνουμε διέξοδο στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κεντρικός ιστός της πόλης» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Λάρισα για «την εργασιακή ζούγκλα»

Την ερχόμενη Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, οργανώνεται από το ΚΚΕ της Λάρισας συζήτηση με τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνο του Τμήματος για την Εργατική Δουλειά, σε εκδήλωση αφιερωμένη στους εργαζόμενους με θέμα «Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα για τα σύγχρονα δικαιώματά μας».

 

Μπαζάρ γλυκών του ΣΕΟ

Το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, οργανώνει αύριο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στην Εστία του, Βελή 8, το ετήσιο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ γλυκισμάτων. Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τμήμα και το έργο του, να έρθουν και να ενισχύσουν τις δράσεις του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass