Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2020 15:00

Εκτακτη συνέλευση Τριτέκνων Λάρισας

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Τριτέκνων ν. Λάρισας και ώρα 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./ Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας (Λάρισα, επί της οδού Καψούρη 4), με θέμα ημερήσιας διάταξης την τροποποίηση του ισχύοντος καταστατικού (άρθρο 17).

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η συνέλευση θα επαναληφθεί στις 30 Ιανουαρίου 2020 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με το ίδιο θέμα.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα «οικονομικώς ενήμερα» για το έτος 2020 μέλη του Συλλόγου, έχοντας μαζί τους την κάρτα μέλους και την ταυτότητά τους.

Κατά την ημέρα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα μπορούν να γίνονται ανανεώσεις αλλά δεν θα γίνονται εγγραφές νέων μελών.

 

* * *

Δωρεάν μαθήματα ραδιοερασιτέχνη

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας θα διενεργεί από την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη και από ώρα 18:00 έως 20:30 στα γραφεία της Ένωσης, δωρεάν μαθήματα για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εν όψει των επικείμενων εξετάσεων Α' Περιόδου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Ένωσης, Κακαδιάρη Αθανάσιο, στο 6980-986.549 ή κάθε Τρίτη απόγευμα στο 2410-621.621.

 

* * *

Θεία λειτουργία και βασιλόπιτα του Πανηπειρωτικού Συνδέσμου Λάρισας

Θεία λειτουργία και αρτοκλασία θα τελέσει ο Πανηπειρωτικός Σύνδεσμος νομού Λαρίσης, αύριο Παρασκευή 17 Ιανουαρίου για τον εορτασμό του Νεομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Εξ Ιωαννίνων, προστάτη του Συνδέσμου, στον φερώνυμο ναό της συνοικίας Ηπειρώτικα. Μετά τη θεία λειτουργία θα ακολουθήσει δεξίωση καθώς και η κοπή πίτας του συνδέσμου στα γραφεία της Ηπειρωτικής Εστίας.

 

* * *

Οι Φίλοι της Συμφωνικής σε Μπολόνια - Φλωρεντία

Τα μέλη του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ταξίδι σε Μπολόνια και Φλωρεντία θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νέλλη Βασβατέκη στο τηλ. 6977-046.516.

 

* * *

Ομιλία από τον π. Κύριλλο Ιατρό

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ιωάννης ο Χρυσόστομος», Δαόχου – 36 στη Νεάπολη (όπισθεν του αστυνομικού μεγάρου), θα πραγματοποιηθεί ομιλία πνευματικού περιεχομένου.

Ομιλητής θα είναι ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Κύριλλος Ιατρός, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα:

«Κύριε, μην αργήσεις».

 

* * *

Στη Λαμία σήμερα ο Φ. Σερέτης

Στη Λαμία θα βρίσκεται σήμερα ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης προκειμένου να παρευρεθεί στις 12 το μεσημέρι στα εγκαίνια της νέας μονάδας τεχνητού νεφρού, στο πλήρως ανακαινισμένο πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας παρουσία του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

 

* * *

Συνέλευση Φίλων ΜΕΘ ΓΝ Λάρισας

Την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του συγκαλεί ο Σύλλογος Φίλων της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με θέματα απολογισμό πεπραγμένων 2019, προγραμματισμός δράσεων 2020, προετοιμασία για την ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου και διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Μετά το πέρας της συνέλευσης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.

 

* * *

Ο 80ός Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»

Μεθαύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στο 2ο Γενικό Λύκειο Λάρισας (Αιόλου 4) και ώρα 9:00-12 π.μ. θα διεξαχθεί η δεύτερη φάση του 80ού Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά, με την επωνυμία «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, όπως ανακοινώθηκε χθες από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Στη φάση αυτή συμμετέχουν οι επιτυχόντες της πρώτης φάσης του διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019.

 

* * *

Στις 22 Ιανουαρίου νέα προσπάθεια συγκρότησης ΔΣ της ΕΛΜΕ

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας στη συνεδρίασή του την περασμένη Τρίτη δεν συγκροτήθηκε σε σώμα, λόγω απουσίας μέλους του. Επόμενη προσπάθεια συγκρότησης θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass