Κόβουν πίτα και χορεύουν…

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2020 15:01

-Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ στο «Αποστακτήριο» του Λουκά Παπαδήμου στην Τσαριτσάνη, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

***

-Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανολόγων/ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών-Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα Παρασκευή και ώρα 9 μ.μ. στο «Πόρτεγο» coffee bar (Παπακυριαζή 38, Λάρισα).

***

- Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Ελασσόνας «Όλυμπος» σήμερα Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, στο καφέ «Μουσική Σκηνή» στην Ελασσόνα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

***

-Ο Ανθρωπιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος ΦΙΛΟΤΗΣ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σήμερα Παρασκευή και ώρα 9 μ.μ., στην ταβέρνα «Το ψηστήρι». Θα πραγματοποιηθεί ομιλία για το ανθρωπιστικό έργο του συλλόγου και για την τελευταία αποστολή στην Αφρική (Τανζανία).

***

-Ο Σύλλογος Αργιθεατών ν. Λάρισας «Ο Αγιος Νικόλαος» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο κτήμα «Πισίνα». Για πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6978-766.125.

***

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΛΤΑ Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει συνεστίαση και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Metropol» Λάρισας (πλατεία Ταχυδρομείου). Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και κλιμάκιο της Διοίκησης του Πανελλήνιου Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο, για ενημέρωση στα συνταξιοδοτικά μας θέματα.

***

-Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο Πύρρος» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Ανεμόμυλος» με ώρα προσέλευσης 9 μ.μ. Θα υπάρχει ηπειρώτικη ορχήστρα που αποτελούν οι: Κώστας Σταύρου (κλαρίνο), Χρήστος Αγγελής (τραγούδι), Ελευθερία Χαραλάμπους (τραγούδι). Επίσης θα συμμετέχει το πολυφωνικό συγκρότημα του Δήμου Φοινικαίων.

***

-Ο Σύλλογος Γυναικών Μελίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στον Μόδεστο στο καφενείο του κ. Μπασινού.

***

- Ο Σύλλογος Λουτριωτών Λάρισας και Περιχώρων «Η Γκορτσοπούλα» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στο κέντρο «Σαν παραμύθι» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα).

***

-Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μ. στο κέντρο «Δροσούλα» στη Γιάννουλη.

***

-Η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κόβει πίτα αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Η Αυλή του Αβέρωφ», στην πλατεία του Αβέρωφ. Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις 2410-007.603 και 6946-054.923.

***

- Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Μικρασιατών Ελασσόνας, στο κέντρο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» στην Ελασσόνα. Για το κέφι και τη διασκέδαση θα φροντίσουν η Φανή Μπαρμπή στο τραγούδι, ο Ρήγας Μακρόπουλος στο βιολί, ο Ζήσης Γεωργαλιός στο κανονάκι, ο Χρήστος Καλαμπούκας στην κιθάρα και ο Γιώργος Κατσάρας στα κρουστά. Ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ. Τηλέφωνο για κρατήσεις 6979-675.513.

***

-Ο Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιτών «Ξένιος Ζευς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στο κέντρο δεξιώσεων «Νεράιδα» (3ο χλμ. Αμπελώνα-Λάρισας).

***

-Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας κόβει την πίτα του για το 2020 και προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές), εν ενεργεία ή συνταξιούχους, Δημόσιου ή Ιδιωτικού τομέα, αλλά και τους φίλους που υποστηρίζουν τις δράσεις του ΠΟΚΕΛ, αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 7 το βράδυ, στο «Κτήμα Έλενα», στο 7ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα.

Θα γίνει κλήρωση της λαχειοφόρου, που περιλαμβάνει πολλά δώρα, προσφορά από καταστήματα, φίλους και συναδέλφους εκπαιδευτικούς. Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Dj Danny (Δανιήλ Μέτσιος). Πληροφορίες: Αργύρης Γιουρούκης ή Ευδοκία Ποιμενίδου, τηλέφωνα 6957-509.469 και 6974-578.900, αντίστοιχα.

***

-Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ψυχικού κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, μεθαύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο σχολείο του χωριού στις 10.30 το πρωί.

***

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει μεθαύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ., η Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ν. Λάρισας στο «Φρούριο».

***

-Ο Σύλλογος Γυναικών Αμπελοκήπων Λάρισας θα κόψει τη βασιλόπιτά του στο μουσικό παραδοσιακό μεζεδοπωλείο «μεζέ- μεζέ» Φιλελλήνων 60 (λόφος Φρουρίου) μεθαύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 8:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6936-185.679 κ. Αθηνά Γερμάνη.

***

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών ν. Λάρισας διοργανώνει και φέτος τον ετήσιο χορό του και ένα μικρασιατικό γλέντι με μια εξαιρετική παραδοσιακή ορχήστρα. Ο ετήσιος χορός θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Βερσαλίες». Στη διάρκεια του χορού θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ θα υπάρξει λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Την ορχήστρα αποτελούν οι: Γιάννης Σαμόλαδος-κρουστά, Δήμητρα Καλλιάρα-κανονάκι-τραγούδι, Κώστας Κωστούλης-κλαρίνο, Λευτέρης Γάλλος-βιολί, Μάριος Σαρακατσιάνος-λαούτο-τραγούδι.

***

-Το Σωματείο Υπαλλήλων Παροχής Ασφάλειας (security) θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο «Αυλή του Αβέρωφ» (πλατεία Αβέρωφ) μεθαύριο Κυριακή 9 Φλεβάρη και ώρα 2 μ.μ. Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

***

-Ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μεθαύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο «Κτήμα Αίγλη».

***

-Ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Σμιξιωτών θα πραγματοποιήσει την ετήσια χοροεσπερίδα του μεθαύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 μ.μ. στο κέντρο «Λιόγερμα» (6ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα).

***

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου μεθαύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 μ.μ. στο κέντρο «Εν Λαρίση». Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

***

-Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Λαρισαίων Αγιοργητών Καρδίτσας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μεθαύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 10.30 π.μ. στην Αίθουσα του Συλλόγου (Βενιζέλου 153).

***

-Η Ένωση Μηχανοξυλουργών Επιπλοποιών Εργατοτεχνιτών Επεξεργασίας Ξύλου θα κόψει πίτα μεθαύριο Κυριακή 9 Φλεβάρη, στη 1.30 μ.μ. στις «Μουσικές Διαδρομές». Θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό ποτό και ζωντανή μουσική

***

-Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μεθαύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Mouzaki Pallas» στο Μουζάκι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους και να αναζητούν πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6972-501.024, 6979-817.950 και 6944-270.477. Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τον κόσμο θα αναχωρήσουν από τη ΔΕΗ (Καρδίτσης και Αμοργού) την Κυριακή στις 10 π.μ.

***

-Ο Σύλλογος Σερραίων Νομού Λάρισας θα πραγματοποιήσει την κοπή της βασιλόπιτας - χοροεσπερίδας μεθαύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 12.30 στο κέντρο διασκέδασης «Ανεμόμυλος» (7ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης), με πλήρες μενού, παραδοσιακή μουσική, λουκάνικα Τζουμαγιάς, ακανέδες, βασιλόπιτα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Παπαδόπουλος Δημήτρης 6983.500.414 και Αναστασιάδης Αθανάσιος 6976-604.411 και Χατζηωαννίδης Θεόδωρος 6936-975.701.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass