Οδικές βελτιώσεις στον Δήμο Κιλελέρ

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2020 15:12

Το οδικό τμήμα που συνδέει τους οικισμούς Άγιοι Ανάργυροι - Άγιος Γεώργιος ανακατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται έργο προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, για την αποκατάσταση

του δρόμου που παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις σε μήκος 3 χλμ, με τεχνικά έργα, ασφαλτόστρωση, διαγράμμιση, στηθαία, πινακίδες, ενώ καθαρίζεται η αποστραγγιστική τάφρος που βρίσκεται σε επαφή με την οδό. «Παρεμβαίνουμε με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εργασιών στον προβληματικό  δρόμο που συνδέει τους Άγιους Ανάργυρους με τον Άγιο Γεώργιο, στον Δήμο Κιλελέρ» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Κάθε έργο μας αποτελεί και μια στοχευμένη παρέμβαση που συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Πρόκειται για ένα έργο ουσίας στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής» προσθέτει ο περιφερειάρχης.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν εκτεταμένη συντήρηση σε σημεία του δρόμου που παρουσιάζονται έντονες καθιζήσεις και συνήθεις εργασίες συντήρησης της ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας σε θέσεις ρηγματώσεων. Η εκτεταμένη συντήρηση θα πραγματοποιηθεί σε όλο το πλάτος (τοπικά και σε ημιπλάτος) της οδού με ενίσχυση της επίχωσης της οδού, εκ νέου οδοστρωσία και ασφαλτόστρωση.

Το μήκος της εκτεταμένης συντήρησης υπολογίζεται σε περίπου 3 χλμ. Οι συνήθεις εργασίες συντήρησης της ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας υπολογίζονται επίσης σε περίπου 3 χλμ. Μικρές παρεμβάσεις εφόσον απαιτηθούν θα πραγματοποιηθούν στα υφιστάμενα τεχνικά έργα απορροής των ομβρίων υδάτων και στις διασταυρώσεις με τοπικές αγροτικές οδούς και τις εισόδους των παρόδιων αγροτικών εκμεταλλεύσεων. Επιπλέον θα καθαριστεί η υφιστάμενη αποστραγγιστική τάφρος που βρίσκεται σε επαφή με την οδό. Παρεμβάσεις ενίσχυσης και συντήρησης της υφιστάμενης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης (στηθαία, πινακίδες και διαγράμμιση) θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο της οδού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass