«Εμείς σε αναζητούμε...»

Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ «ΓΟΛΓΟΘΑΣ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗ-ΣΙΛΕΒΙΣΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΒΑΣΩ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2020 21:08

Το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε πρόσφατα σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο χωριό Πλατύκαμπος ξύπνησε μνήμες στην τοπική κοινωνία της Λάρισας και όχι μόνο, από την περίεργη και ανεξιχνίαστη εξαφάνιση της Βάσως Κουκουνασούλη - Σιλεβίστα, μητέρας

δύο παιδιών, πέρυσι, Κυριακή των Απόκρεων.
Η είδηση ανεύρεσης ενός πτώματος που παρέπεμπε σε γυναίκα, κάποιας ηλικίας, ταρακούνησε την οικογένεια της αγνοούμενης, αν και πολύ γρήγορα η ιατροδικαστής εκτίμησε ότι «πιθανότατα το πτώμα ανήκει στη Βασιλική Γκαράνη, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 10 Δεκεμβρίου του 2018, από το παρακείμενο Μελισσοχώρι, κοντά δηλαδή στο σημείο που βρέθηκε η σορός».
Επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, η οικογένεια Κουκουνασούλη - Σιλεβίστα θα αναμένει με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα του DNA. Εξάλλου οι δύο γυναίκες φαίνεται να εξαφανίστηκαν την ίδια περίπου περίοδο.
ΗΡ. ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗΣ:
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ
Ο αδελφός της αγνοούμενης Ηρακλής Κουκουνασούλης, μιλώντας στην «Ε» αναφέρθηκε στα συναισθήματα των ανθρώπων της οικογένειας της Βασιλικής: «Σίγουρα κάθε φορά που ακούμε για μια εξαφάνιση, πόσο μάλιστα για τον εντοπισμό ενός πτώματος, η ψυχή μας ταραχεύεται. Συνεχίζουμε να ζούμε έναν εφιάλτη, έχουμε τον δικό μας «Γολγοθά», καθώς παραμένουν τα πολλά αναπάντητα ερωτηματικά για τον άνθρωπό μας. Αν και η υπόθεση για την ΕΛ.ΑΣ έχει μπει στο αρχείο, δεν συμβαίνει το ίδιο και για μας, αφού προσπαθούμε να κρατήσουμε την εξαφάνιση της αδελφής μου στο προσκήνιο. Θα συνεχίσουμε να την ψάχνουμε μέχρι να βρεθούν τα ίχνη της».  
ΧΡΟΝΙΚΟ
Η αγνοούμενη είχε φτάσει στη Λάρισα από τη Λαμία, όπου ζούσε με την οικογένειά της, για να επισκεφτεί τη μητέρα της και τον αδερφό της. Η Βάσω Κουκουνασούλη-Σιλεβίστα, τελευταία φορά εθεάθη στην περιοχή του Αγ. Χαραλάμπους, στην οδό Άκρωνος 9, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα την Κυριακή της Αποκριάς. Οι οικείοι της, μέσω δημοσιεύσεων στην εφημερίδα, και στο facebook τις επόμενες μέρες, άρχισαν να αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να τους βοηθήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Με το θέμα είχε ασχοληθεί στην εκπομπή της και η Αγγελική Νικολούλη.
Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass