Ο Κώστας Χατζής στον Μύλο 1927

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2019 16:00

Μεθαύριο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ στον Μύλο 1927 θα εμφανιστεί ο τραγουδοποιός Κώστας Χατζής. Ο γνωστός λαϊκός κιθαρωδός έχει αγαπηθεί από όλους τους Έλληνες, τους Κύπριους, καθώς και τον απόδημο ελληνισμό για την ιδιαίτερη χροιά και τον ξεχωριστό χαρακτήρα των τραγουδιών του!

Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής έχει γράψει μια ολόκληρη ιστορία στο τραγούδι μας. Ξεκινώντας από εκείνο το τζαζικό «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου» του Μίμη Πλέσσα το 1961, ο Χατζής «χτενίζει» όλη του την ιστορία ξανά και ξανά στον ΜΥΛΟ 1927 μέσα από τα δικά του εμβληματικά τραγούδια αλλά και Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Μαρκόπουλο, Χατζηνάσιο, Τόκα κ.ά. αναβιώνοντας στιγμές από τη θρυλική εποχή των μπουάτ των ‘60’s και φθάνοντας με τη χαρακτηριστική βραχνάδα της φωνής του ως το κοινωνικό γίγνεσθαι του σήμερα. Ούτως ή άλλως, ο Κώστας Χατζής ήταν και είναι μοναδικός σ’ αυτό που κάνει και στη σχολή που έχει δημιουργήσει κινούμενος σε ένα βασικό μότο που εκφράζεται από τον τίτλο του τραγουδιού «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» και αυτό το αίσθημα θα βιώσουμε στις παραστάσεις του.

Προπώληση: 10€ (Βιβλιοπωλείο Καλτσάς και Snuff Tobacco Store)

Είσοδος: 12€.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass