Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 18:30

Ο Άγιος Βασίλης πήγε... στο Δρέπανο της Πάτρας (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Άγιος Βασίλης πήγε... στο Δρέπανο της Πάτρας (Βίντεο)

Μπορεί να έχει έρθει χειμώνας, μπορεί να κάνει κρύο και παγωνιά, όμως οι Κitesurfers της Πάτρας δεν έχουν ξεχάσει φυσικά το Δρέπανο, το αγαπημένο τους μέρος, στο οποίο πηγαίνουν όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλους τους μήνες του χρόνου.

Το Δρέπανο, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το πνεύμα των ημερών, με τους Kitesurfers να φέρνουν για ακόμα μία χρονιά τον Άγιο Βασίλη σε επαφή με τα κύματα και τον άνεμο, κάνοντας την ανατροπή στο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που όλοι γνωρίζουμε. 

Το βίντεο που δημιούργησε και εμπνεύστηκε ο Χάρης Πομώνης θέλει τον Άγιο Βασίλη να έχει βαρεθεί τα καθιερωμένα και να συναντά μόνο αδιέξοδα στην προσπάθεια του να φέρει δώρα στα παιδιά. Έτσι, βγαίνει εκτός εαυτού και αποφασίζει κατά μία έννοια, να αλλάξει επάγγελμα, κάνοντας αυτός ένα δώρο στον ίδιο, κάνοντας Kitesurf. 

Το βίντεο ξεχωρίζει για τα πλάνα, το ανατρεπτικό του σενάριο και σίγουρα αναμένεται να σχολιαστεί ακόμα και σε αθηναϊκά τηλεοπτικά κανάλια, όπως είχε γίνει και τις προηγούμενες τρεις χρονιές που οι kitesurfers του Δρεπάνου, είχαν βάλει το αγαπημένο τους άθλημα στο πνεύμα των γιορτών.

Πηγή: patrasevents


NEWSLETTER