Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 09:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/5)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/5)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Καλείσαι να «ξεσκάσεις» κοντά σε φίλους/ες ή με μια παρέα που φέρνει το κάτι διαφορετικό στην ζωή σου, ίσως μάλιστα να γευθείς νέες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες μέσα από την «τριβή» σου με έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, προβαίνοντας σε ένα ξεκαθάρισμα και διευθετώντας τους αποθηκευτικούς χώρους σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο αλλά και να πετύχεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Αντίθετα όμως ως «φαβορί» μάλλον θα… χάσεις! Παράλληλα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση μπορεί να ανασύρει μνήμες, που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου, ίσως όμως να υπάρξει κι ένα συμβάν που θα σε σοκάρει.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει επαφές και μετακινήσεις εκτός… προγράμματος, ενώ είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση, που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Παράλληλα βέβαια, σε σχέση με τα οικονομικά σου, η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Ευνοούνται τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να λάβεις ένα απρόσμενο δώρο ή να κερδίσεις αναζητώντας την έκπληξη. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να κάνεις μια γενναία ανασκόπηση των πεπραγμένων σου και να «ξεθάψεις» ιστορίες του παρελθόντος και μέχρι εδώ καλά. Ωστόσο, είναι πιθανό να σε καταλάβει ένας «ανεξήγητος» συναισθηματικός πανικός.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πιο αποδεκτό/η σε «αιρετικούς» ή «εστέτ» κύκλους, ενώ μπορεί να σου φέρει μια εναλλακτική στην περίπτωση που μια τρέχουσα σχέση σου φτάσει σε αδιέξοδο. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να ανασύρεις μνήμες και περιεχόμενα από το παρελθόν, ώστε να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αιτίες για όσα σε βαραίνουν σήμερα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις αλλαγές στα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε για υπαλλήλους. Επιπλέον βέβαια, οφείλεις να ρίξει μια ακόμη… ανανεωτική ματιά στην υγεία και την διατροφή σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σηματοδοτεί «αναμπουμπούλες» στις φιλίες σου ή σε μια συλλογική δράση, στην οποία συμμετέχεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με έναν τρόπο που δεν έχεις… ξαναζήσει! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, με σκοπό να διευθετηθούν οριστικά τα κάθε είδους «υπόλοιπα».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις αλλαγές στο σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κόσμο στον χώρο σου ή να παρευρεθείς εσύ σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σε πανικοβάλλει συναισθηματικά, με κίνδυνο να προβείς σε ενέργειες που μάλλον δεν σε τιμούν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να κάνει πιο λειτουργικές και γόνιμες τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια απρόσμενη καλή είδηση. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι «χάι τεκ», που θα αναβαθμίσει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, θα επικεντρωθείς σε μια παλιά οικονομική υπόθεση, όμως έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ευνοούνται οι επενδυτικές κινήσεις και τις αγορές, όχι όμως εκείνες που δείχνουν «σίγουρες» αλλά οι… άλλες, οπότε σε συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα έκτακτο επίδομα. Παράλληλα όμως, φαίνεται να χάνεται κάθε λογική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού κυριαρχούν τα πάθη και οι αντιπαλότητες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Έχεις το «απόλυτο πλεονέκτημα», αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, αρκεί να είσαι ο… ανατρεπτικός και πρωτότυπος εαυτός σου! Παράλληλα, στα εργασιακά σου η ημέρα προσφέρεται για «ανασκαφές», αφού κάπου βρίσκεται… κρυμμένο αυτό που χρειάζεσαι, ενώ δεν αποκλείεται να βάλεις μπρος ένα πρότζεκτ που δεν δούλεψε παλιά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα ενδιαφέρον μυστικό αλλά και να μυηθείς σε νέες μεθόδους αναφορικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, μπορεί μεν να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά η όλη υπόθεση θυμίζει «δίκοπο μαχαίρι», αφού μαζί με τις «καυτές» αγκαλιές θα προκύψουν και τα αρνητικά στοιχεία μιας συναισθηματικής εξάρτησης ή μια αίσθηση εγκλωβισμού.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER