Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 16:23

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα στη Μυτιλήνη

Γράφτηκε από την
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα στη Μυτιλήνη

Τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, του νικητή του Power of Love 1, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Φίλοι, συγγενείς, αλλά και οι συμπαίκτες του από το ριάλιτι αγάπης, στο οποίο είχε συμμετάσχει, του είπαν το τελευταίο αντίο στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μυτιλήνη και, συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη. Η προσέλευση του κόσμου που έσπευσε να τον αποχαιρετήσει ήταν πολύ μεγάλη και όλοι ήταν συντετριμμένοι κατά το μυστήριο.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, η οποία λίγες μέρες πριν ζήτησε αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί, μιας και ο Πάνος Ζάρλα λάτρευε τα παιδιά και αυτή η κίνηση θα τον έκανε πραγματικά χαρούμενο.
Συντετριμμένη ήταν, επίσης, και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία είχαν γνωριστεί και ερωτευτεί στο Power of Love, ενώ μετά το παιχνίδι παρουσίασαν μαζί μια ψυχαγωγική εκπομπή στον ΣΚΑΙ.
Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER