Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 07:40

27 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

Συνολικά 27 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση την Τετάρτη στη Μεσσηνία.

Ανάμεσά τους συνελήφθησαν και 6 άτομα για ναρκωτικά, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 26,7 γραμ. χασίς.

Επίσης, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας μια κλοπή που είχε γίνει στις 17 Απριλίου σε διαμέρισμα στην Καλαμάτα. Για την κλοπή κατηγορείται ένας 44χρονος Ελληνας, ο οποίος έχει ξανά στο παρελθόν καταδικαστεί για παρόμοια αδικήματα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Ο δράστης είχε παραβιάσει την πόρτα και έκλεψε από το διαμέρισμα έναν σταθερό και έναν φορητό υπολογιστή, έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, ένα ρούτερ και ένα ηχείο, καθώς και ένα... κρητικό μαχαίρι.

Σε ό,τι αφορά την επιχείρηση, συνελήφθησαν συγκεκριμένα:

- 2 Ελληνες 20 και 22 ετών στη Βέργα Καλαμάτας, καθώς και 3 Ελληνες 25, 35 και 78 ετών, αλλά και ένας 18χρονος Αλβανός στην Καλαμάτα, για την κατοχή συνολικά 26,7 γραμ. χασίς.

- Ενας 59χρονος με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ΑΘηνών για χρέη προς το Δημόσιο.

- Ενας 40χρονος Ελληνας με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας, ο οποίος έκανε δοσοποίηση της ποινής των 2 χρόνων φυλάκισης με την οποία είχε καταδικαστεί πέρυσι το Σεπτέμβριο για ναρκωτικά και δεν πλήρωσε τη δόση.

- 3 Ελληνες για ρευματοκλοπή.

Ενας Ελληνας και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

- 14 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Εν τω μεταξύ, χθες Παρασκευή συνελήφθησαν ένας 47χρονος στην Καλαμάτα με 1,5 γραμ. χασίς και ένας 56χρονος στο Πετρίτσι του Δήμου Μεσσήνης με 7,2 γραμ. χασίς.

Επίσης, στον Αγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών συνελήφθη την ίδια μέρα ένας 41χρονος με 4 ναρκωτικά χάπια.