Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 16:24

Κατάπιε την ηρωίνη για να μην τον συλλάβουν στο Πεταλίδι

Γράφτηκε από την

Κατηγορούμενος από το Πεταλίδι κατάπιε πάνω στην καταδίωξη από τους αστυνομικούς την ηρωίνη που είχε αγοράσει, για να μην τον πιάσουν! Φυσικά κατέληξε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και χθες μετανοημένος στο δικαστήριο παρουσίασε χαρτί από τον ΟΚΑΝΑ ότι παρακολουθεί πρόγραμμα αποτοξίνωσης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Η περιπέτειά του, όπως ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του, τον έκανε να κόψει την ηρωίνη και να αναζητήσει βοήθεια. Πριν έκανε χρήση, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, κάπου 7 γραμ. ηρωίνης την ημέρα και ήτανε εθισμένος στα ναρκωτικά 20 χρόνια. 

Οπως κατέθεσε ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας ήξεραν ότι ο κατηγορούμενος θα είχε καβάτζα μια μεγάλη ποσότητα και τον αναζήτησαν στο πατρικό του, στο Πεταλίδι. Κατάφεραν να τον βρουν να οδηγεί το αυτοκίνητό του και στο σήμα τους δεν σταμάτησε, οπότε άρχισε το κυνηγητό στους δρόμους. Οι αστυνομικοί των έβλεπαν να βάζει κάτι στο στόμα του, σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα, και μετά από 10 λεπτά που έκανε στην άκρη βρήκανε στο αυτοκίνητο σε μορφή βράχου 6,3 γραμ. ηρωίνης. Το μόνο που πρόλαβε να τους πει ο κατηγορούμενος πριν καταρρεύσει ήτανε ότι είχε δώσει λάδι και είχε πάρει 15 γραμ. ηρωίνη από την Ομόνοια στην Αθήνα. Ενώ την άλλη μέρα στο Νοσοκομείο άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει 20 γραμ. ηρωίνη από ένα τσιγγάνο.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σήμερα.

Ν.Κ.