Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 08:31

Διακοπές ρεύματος λόγω βροχής σε πολλές περιοχές της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Διακοπές ρεύματος λόγω βροχής σε πολλές περιοχές της Μεσσηνίας

 

Προβλήματα με διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος από ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΗ σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας, από το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας από το αρμόδιο τμήμα της ΔΕΗ στην Καλαμάτα, τα προβλήματα προέκυψαν σε μονωτήρες του δικτύου από τη βροχή που έπεσε και δεν είχε ένταση και διάρκεια, σε συνδυασμό με τη σκόνη των προηγούμενων ημερών. Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν σε Πύλο, Μεθώνη, Φοινικούντα, Λογγά, Φιλιατρά και στη Μάνη, ενώ διαμαρτυρίες δεχθήκαμε από το Πεταλίδι και την Αλαγονία.

Η εκτίμηση της ΔΕΗ ήταν ότι η ζημιά στο Πεταλίδι ήταν μεμονωμένη, ενώ στην Αλαγονία η διακοπή οφειλόταν σε αναγκαστική διακοπή μικρής διάρκειας, όταν στύλος της ΔΕΗ έπιασε φωτιά στην Καρδαμύλη και μέχρι να φθάσει το συνεργείο, κόπηκε προληπτικά το ρεύμα σε όλη τη γραμμή (καλύπτει και τα χωριά της Αλαγονίας), για να μην επιδεινωθεί το πρόβλημα.

Με βάση την ενημέρωσή μας, τα περισσότερα προβλήματα αναμένονταν να αποκατασταθούν χθες και σήμερα να γίνουν και οι τελευταίες αποκαταστάσεις.

Γ.Σ.


NEWSLETTER