Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 09:52

Μεσσηνία: Χωρίς ρεύμα ξανά Αυλώνα, Καλίτσαινα και Πλατάνια

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Χωρίς ρεύμα ξανά Αυλώνα, Καλίτσαινα και Πλατάνια

 

Χωρίς ρεύμα έμειναν χθες για ακόμη μια φορά τα ορεινά χωριά του Δήμου Τριφυλίας Αυλώνα, Καλίτσαινα και Πλατάνια, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά που έχει κακοκαιρία στην περιοχή.

Χθες η διακοπή ρεύματος σημειώθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα δεν είχε αποκατασταθεί αν και στην περιοχή βρισκόταν συνεργείο της ΔΕΗ που προσπαθούσε.

Το πρόβλημα όπως φαίνεται δεν είναι παροδικό, καθώς όπως μας επισήμανε ο πρόεδρος της Δ.Κ. Πλατανίων Παναγιώτης Καραγιάννης σε κάθε κακοκαιρία και ειδικά όταν υπάρχουν αστραπές σημειώνεται βλάβη. Τόνισε ότι διακοπή σημειώθηκε και με τα χιόνια πριν λίγες ημέρες, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα. Οπως μας είπε, αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί, με το παραμικρό να μένουν χωρίς ρεύμα, ειδικά μέσα στο χειμώνα που κάνει παγωνιά και δεν υπάρχει η δυνατότητα για θέρμανση, ενώ πέρα των άλλων είναι και τα προβλήματα από τις βλάβες που σημειώνονται στις ηλεκτρικές συσκευές.

Η ΔΕΗ, τόνισε, πρέπει να δει σοβαρά το ζήτημα και να κάνει τις απαραίτητες εργασίες και αλλαγές ίσως στα συστήματά της, ώστε να δοθεί οριστική λύση και όχι με το παραμικρό να σημειώνεται βλάβη, αφού πλέον ξέρουν πως αν χαλάσει ο καιρός θα υπάρχει και πρόβλημα. Δεν μπορεί γειτονικές περιοχές να μην επηρεάζονται από τα καιρικά φαινόμενα και η δική τους να επηρεάζεται και αυτό δείχνει ότι κάτι συμβαίνει με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER