Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 07:51

Σημαντικές προσφορές στο κάλεσμα “Ε” και του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας: Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης έως 8 Ιανουαρίου

Γράφτηκε από την
Σημαντικές προσφορές στο κάλεσμα “Ε” και του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας: Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης έως 8 Ιανουαρίου

 

Σημαντική είναι έως τώρα η ανταπόκριση στο κάλεσμα αγάπης της “Ε” και του eleftheriaonline.gr για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το παράρτημα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Εως και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει και από την πλευρά του, λαμβάνοντας έτσι μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία αγάπης. Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, φάρμακα, είδη καθαριότητας και υγιεινής και τα προσφέρουμε σε όσους πραγματικά τα χρειάζονται. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει κάτι μικρό σε μέγεθος ή ποσότητα, που όμως να είναι μεγάλο σε σημασία για έναν συνάνθρωπό μας.

Ετσι, τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως ζυμαρικά, ρύζι, φασόλια, φακές, ελαιόλαδο, σπορέλαιο, γάλα εβαπορέ, πελτέ τομάτας, αλεύρι, φρυγανιές, μέλι, χυμοί, αλάτι, παιδικές κρέμες, τα φάρμακα που έχουμε στο ντουλάπι μας και δεν μας χρειάζονται, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά και είδη για τον καθαρισμό του σπιτιού ή ό,τι άλλο χρειάζεται ένα νοικοκυριό, όπως και είδη ατομικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σερβιέτες, παιδικές πάνες), είναι από τα είδη που μπορούμε να συγκεντρώσουμε και να προσφέρουμε στους κοινωνικά αδύναμους συνανθρώπους μας μέσω του ΕΕΣ Καλαμάτας.

Ολα τα παραπάνω μπορείτε να τα παραδίδετε στα γραφεία της "Ελευθερίας", Γεωργούλη 26, Καλαμάτα (τηλ. 27210 21421) μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.


NEWSLETTER