Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 17:57

Κουμπαράδες αγάπης για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ σε Κυπαρισσία και Κοπανάκι

Γράφτηκε από τον

Ανοιξαν την αγκαλιά τους οι Τριφύλιοι στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ, ενισχύοντας τους κουμπαράδες αγάπης που τοποθέτησε ο Δήμος Τριφυλίας στις λαϊκές αγορές Κυπαρισσίας και Κοπανακίου, το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα.

Ο κόσμος ευαισθητοποιημένος από τον αγώνα του μικρού ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Δήμου Τριφυλίας που πήρε την πρωτοβουλία να συνδράμει σ’ αυτή την προσπάθεια που γίνεται σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οπως σημειώνεται και σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού «Ανοδος» του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη «το "καλό" δε χρειάζεται να είναι ακριβό για να έχει αξία, και οι μικρές, από καρδιάς, κινήσεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχοι "κουμπαράδες αγάπης" θα βρίσκονται από σήμερα Δευτέρα σ’ όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Τριφυλίας (όλων των βαθμίδων), πλην του 3ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών, καθώς επίσης στα δημοτικά καταστήματα Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων και επιπλέον ακόμα ένας στους χώρους της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας.

Ελάτε, όλοι μαζί, να κλείσουμε στη μεγάλη αγκαλιά που ανοίξαμε, το μικρό μας "ήρωα" Παναγιώτη - Ραφαήλ Γλωσσιώτη και να τον στείλουμε ταξίδι στη ζωή».

Κ.Μπ.