Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 19:33

Ξανά ο προϋπολογισμός στο Δημοτικό Οιχαλίας

Γράφτηκε από την

Τον φετινό προϋπολογισμό του δήμου συζητεί, για τέταρτη αφορά, σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας, που συνεδριάζει στις 8 μ.μ. Ηδη η δημοτική αρχή “μετρά” τρεις αποτυχημένες προσπάθειες μέσα στο τελευταίο δίμηνο, καθώς σε καμία από τις ισάριθμες σχετικές συνεδριάσεις του Σώματος δεν έγινε δυνατό να εγκριθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου Οιχαλίας, ύψους 13.035.298,36 ευρώ.

Ωστόσο, η σημερινή δεν είναι η μόνη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα, καθώς αύριο το Σώμα συγκαλείται εκ νέου, στις 8 το βράδυ, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να αποφασίσει την αποδοχή ένταξης του έργου αντικατάστασης αφ’ ενός του αγωγού υδροδότησης από το αντλιοστάσιο του Αγίου Φλώρου έως την υδατοδεξαμενή του Μελιγαλά και αφ’ ετέρου των αγωγών ύδρευσης στο Διαβολίτσι, το Μίλα και τη Σκάλα, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”.

Επίσης, στην αυριανή συνεδρίαση θα συζητηθεί και η υποβολή πρότασης από τον Δήμο Οιχαλίας για την ένταξη στο “Φιλόδημος ΙΙ” των έργων κατασκευής, επισκευής και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Οιχαλίας, όπως επίσης και η μελέτη σκοπιμότητας του ίδιου έργου.