Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 10:31

Δήμος Οιχαλίας: Προτάσεις έργων στον “Φιλόδημο”

Γράφτηκε από την

Προτάσεις για την ένταξη και την υλοποίηση έργων αθλητικών υποδομών και ενός σημαντικού έργου ύδρευσης του Δήμου Οιχαλίας στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” ενέκρινε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρόκειται για: Την επισκευή της κερκίδας στο δημοτικό γήπεδο Μελιγαλά με παράλληλη δημιουργία χώρου γυμναστηρίου κάτω από την κερκίδα. Τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου διαστάσεων 64Χ100 με συνθετικό χλοοτάπητα με παράλληλη μεταφορά της εξέδρας 300 θέσεων που υπάρχει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο, στο δημοτικό χώρο πλησίον του Σταδίου. Την κατασκευή κουλουάρ 4 θέσεων στο γήπεδο Δωρίου. Την αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού ποσού 2.076.612,90 ευρώ από Αγιο Φλώρο έως δεξαμενή Τ.Κ Μελιγαλά και αγωγών ύδρευσης στις Τ.Κ. Διαβολιτσίου, Μίλα και Σκάλας.

Υπενθυμίζεται ότι έχει υποβληθεί μελέτη για κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο Διαβολιτσίου, για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΚΑΣ

Οπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Οιχαλίας, ο δήμαρχος Αριστείδης Σταθόπουλος δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Σακκά από τη θέση του αντιδημάρχου, καθώς όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον κ. Σακκά εξέλιπαν οι λόγοι παραίτησής του που ήταν η καταψήφιση του προϋπολογισμού 2019, καθότι ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Σακκάς αποδέχθηκε και επιστρέφει στα καθήκοντα του αντιδημάρχου με τις αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί.