Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 18:46

Μεσσήνη: Προσχώρηση Χριστοφιλόπουλου στο συνδυασμό Αθανασόπουλου

Γράφτηκε από την

Στο συνδυασμό του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας -και υποψήφιου δημάρχου Μεσσήνης- Γιώργου Αθανασόπουλου προσχώρησε ο Νίκος Χριστοφιλόπουλος, σύμβουλος της πρώτης ελάσσονος μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτό γνωστοποιεί ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος με σχετική ανακοίνωσή του, στην οποία δηλώνει ότι «σταθμίζοντας τις εξελίξεις στον Δήμο Μεσσήνης, αποφάσισα να προσχωρήσω στον συνδυασμό "Δύναμη Δημιουργίας" του υποψηφίου δημάρχου Γεώργιου Αθανασόπουλου».

Ο Ν. Χριστοφιλόπουλος προσθέτει, μεταξύ άλλων, ότι «ο Γεώργιος Αθανασόπουλος, όντας μορφωμένος άνθρωπος (γεωπόνος), δημιουργικός και έμπειρος στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι το πρόσωπο στο οποίο θα βρεις πλήρη εμπιστοσύνη, κάτι που έχει πολλή ανάγκη ο τόπος μας για να πάει μπροστά και όχι να μένει στάσιμος, με ψεύτικες υποσχέσεις του τύπου θα κάνω, θα φτιάξω, θα φέρω, θα βάλω... Για τους λόγους αυτούς, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας" για ένα νέο δήμο με όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα που θα πάει μπροστά τον δήμο μας» καταλήγει η ανακοίνωση.