Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 10:31

Μεσσήνη: 11 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Λάσκαρης

Γράφτηκε από την

 

Τα πρώτα 15 ονόματα υποψηφίων συμβούλων με τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση Δήμου Μεσσήνης” γνωστοποίησε χθες ο επικεφαλής του και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Λάσκαρης.

“Με βασική αρχή την πολιτική ανεξαρτησία και δίνοντας βήμα στους νέους, ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση Δήμου Μεσσήνης» συγκροτεί ψηφοδέλτιο ευρείας συνεργασίας, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην υποστήριξη ομάδας επιστημόνων και συνεργατών που θα συμβάλλουν στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων της Μεσσήνης και των χωριών και την  επιτάχυνση του εγχειρήματος για την εξωστρέφεια του Δήμου Μεσσήνης” σημειώνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση του Γ. Λάσκαρη.

Συγκεκριμένα, οι πρώτοι 11 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Μεσσήνης Γ. Λάσκαρη που ανακοινώθηκαν χθες είναι οι εξής:

Θωμάς Γεωργουλόπουλος, Σπύρος Βεργής, Ιουλία Γιαννακοπούλου, Νίκη Γιαννακοπούλου, Θένια Βεργή, Σπύρος Θεοδοσίου, Γιάννης Γεωργουλόπουλος, Νίκος Αναγνώστου, Σοφία Φλώρου, Μαρία Λουδάρου (υπεύθυνη προβολής, εναλλακτικού τουρισμού και διασύνδεσης νήσων Αιγαίου), Νίκος Κωνσταντόπουλος (αρχαιολόγος - μουσειολόγος, συνεργάτης σε θέματα υποδομής και σχεδιασμού εκθέσεων).