Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 10:33

Καλαμάτα: Επίσκεψη Αθανασόπουλου στον Βασιλόπουλο

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Επίσκεψη Αθανασόπουλου στον Βασιλόπουλο

 

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος επισκέφθηκε την Τρίτη τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο στο εκλογικό κέντρο της παράταξής του "Δημιουργική Πρωτοβουλία" στην οδό Πολυχάρους.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο κ. Βασιλόπουλος και το επιτελείο του, ο οποίος διεκδικεί αυτή τη Κυριακή στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών το Δήμο Καλαμάτας με το επίσημο πλέον χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, που στήριξε και τον Γ. Αθανασόπουλο στη Μεσσήνη.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της "Δημιουργικής Πρωτοβουλίας", αφού προηγήθηκε κουβέντα "σε ένα πολύ θερμό κλίμα" και ο Θ. Βασιλόπουλος συνεχάρη τον νέο δήμαρχο Μεσσήνης "για τη μεγάλη επιτυχία του", με τη σειρά του "ο κ. Αθανασόπουλος ευχήθηκε στον επικεφαλής της "Δημιουργικής Πρωτοβουλίας" να πρωτεύσει στο β’ γύρο αυτής της Κυριακής, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή του και την πεποίθησή του ότι η επόμενη ημέρα με τον κ. Βασιλόπουλο δήμαρχο Καλαμάτας θα δημιουργήσει ένα άριστο κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας".


NEWSLETTER