Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 13:37

Με Βορίδη η συγκέντρωση του Νίκα στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την

Σε μια δυναμική συγκέντρωση μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, την περασμένη Παρασκευή.

Ο κ. Νίκας ευχαρίστησε το κοινό της Αργολίδας για την υποδοχή και τη στήριξη, καθώς και τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη για την παρουσία του και τα θερμά του λόγια.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε ότι «η Αργολίδα και η Πελοπόννησος δεν αντέχουν άλλες υποσχέσεις. Οπως σε κάθε περιοχή της Πελοποννήσου, έτσι και στο Αργος, το μήνυμα που παίρνουμε από τον κόσμο είναι σαφές και ξεκάθαρο: Αλλαγή τώρα».

Αναρωτήθηκε «τι άλλαξε στην Αργολίδα άραγε, μετά από 9 χρόνια, 2 ΕΣΠΑ και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ;» - και σημείωσε: «Ο Ανάβαλος έγινε πανελλήνιο ανέκδοτο, το οδικό δίκτυο μιας από τις πιο ιστορικές περιοχές της Ελλάδος απαράδεκτο, η πολιτική προστασία και οι κοινωνικές δομές ανύπαρκτες. Κανένα μεγάλο έργο δεν έγινε στην Αργολίδα. Κανένα έργο που θα φέρει ανάπτυξη. Η ανάπτυξη δεν έρχεται με υποσχέσεις, λαϊκισμό και ψευδολογία· έρχεται μόνο με σχέδιο και ορθολογική αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων. Η ανάπτυξη έρχεται με τα μεγάλα έργα πνοής, που αλλάζουν τη ζωή μας προς το καλύτερο, που δημιουργούν πλούτο και τις προϋποθέσεις εκείνες για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους - και αυτό είναι αναγκαίο τώρα, περισσότερο από ποτέ».

Ο κ. Νίκας επεσήμανε ότι ο συνδυασμός του «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» και προσωπικά ο ίδιος εγγυώνται «τη μετάβαση από την οικογενειοκρατία και τη στασιμότητα, στη διαφάνεια και την παραγωγή έργου. Το Αργος, η Αργολίδα και η Πελοπόννησος αλλάζουν σελίδα, γιατί αξίζουν καλύτερα».