Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 09:36

Κέφι και χορός στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών 

Γράφτηκε από τον
Κέφι και χορός στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών 

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών το μεσημέρι του Σαββάτου στην ταβέρνα «Δεξαμενή», πραγματοποιώντας και τον ετήσιο χορό του σε μια όμορφη εκδήλωση με πολύ κέφι.

Μετά την ευλογία της πίτας ο πρόεδρος του συλλόγου Διονύσιος Παπαγεωργίου ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, υπογραμμίζοντας ότι συνεχώς υποβαθμίζεται με τελευταίο πλήγμα το θέμα με την Εθνική Τράπεζα, ζητώντας από όλους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας που γίνεται ηλεκτρονικά.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας. Εκ μέρους του συλλόγου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Σταμάτη Ηλιάδη για τη συνεχή προσφορά του στην πόλη και ειδικά στο Κέντρο Υγείας, την οποία παρέλαβε ο αδερφός του Γιάννης, στο Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο για την πολυετή πολιτιστική του προσφορά, την οποία παρέλαβε η Ιζαμπέλα Μπάχμαν και στον παραολυμπιονίκη Θεόδωρο Αλεξά, την οποία παρέλαβε η μητέρα του.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER