Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 09:56

Τα “Ονειροκαλπάσματα" της Βασιλικής Ράλλη παρουσιάστηκαν στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Το βιβλίο της Βασιλικής Ράλλη με τίτλο "Ονειροκαλπάσματα" παρουσιάστηκε το Σάββατο στο βιβλιοπωλείο Bookmark στον πεζόδρομο Αντωνοπούλου.

Ηταν μια διοργάνωση από τη “Στέγη του Αριστοτέλη” για ένα βιβλίο με δυνατά μηνύματα ζωής.

Για το βιβλίο μίλησαν η Κατερίνα Νιφούδη - Κεράνη, πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Μεσσηνίας “Η Υπομονή”, η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Καλαμάτας, Ελένη Πιπερίδου, η παιδοψυχίατρος, ενώ μέρος του βιβλίου ανέγνωσε ο μαθητής της ΣΤ’ Δημοτικού Θάνος Κωστέας.

Οσον αφορά την συγγραφέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από το Πεταλίδι Μεσσηνίας. Η αγάπη της για τη συγγραφή ξεκίνησε από την ηλικία των 10 ετών καθώς έγραφε ποίηση και στίχους τραγουδιών. Σπούδασε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και λίγο αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο εργαστήρι δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Υστερα συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο και το ενημερωτικό κομμάτι των ειδήσεων του ΑΝΤ1. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε ελληνικό χρηματοπιστωτικό Ιδρυμα.