Γιατί υποψήφιος;

ΒΑΡΙΑΜΗΣ Γιάννης

16/05/2014 - 15:10

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΦΩΤΗ ΞΥΔΑ και τον «Αδέσμευτο Συνδυασμό για τη Λέσβο»

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΦΩΤΗ ΞΥΔΑ και τον «Αδέσμευτο Συνδυασμό για τη Λέσβο»

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, λοιπόν. Γιατί;
«Από μικρός εργάζομαι και προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο το μερίδιο που μου αναλογεί. Όλα αυτά τα χρόνια έχω δει και έχω μιλήσει με αρκετούς υποψηφίους που μας έλεγαν και μας έταζαν ότι θα φτιάξουν την πόλη και ότι όλα θα είναι καλύτερα από τους προηγούμενους, αλλά δυστυχώς μετά τις εκλογές τα είχαν ξεχάσει.

Αποφάσισα να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές γιατί θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω με όλες τις δυνάμεις μου, με τη μικρή εμπειρία που έχω στα κοινά, κάτι σε αυτόν τον τόπο, γιατί το αξίζει.

Το αξίζουμε όλοι εμείς που ζούμε και εργαζόμαστε εδώ. Αλλά φυσικά, για να γίνουν όλα αυτά, χρειάζεται σκληρή και ομαδική δουλειά».

Γιατί με το Φωτή Ξύδα;
«Ο κ. Ξύδας που με τίμησε με το να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για το Δήμο Λέσβου.

Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στη χώρα από τις θέσεις που υπηρετούσε ως διπλωμάτης. Είναι ένας άνθρωπος που δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά ξεκάθαρος και ντόμπρος, με αγάπη για τον τόπο του, και πιστεύω ότι μπορεί να χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το Δήμο και τα προβλήματά του. Ακόμη, έχει τις γνωριμίες και τις φιλίες με σημαντικά πρόσωπα ώστε να προσελκύσει κόσμο από τη γείτονα χώρα».

Ποιο ιεραρχείτε ως το σημαντικότερο πρόβλημα για το Δήμο μας;
«Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η καθαριότητα και οι συγκοινωνίες. Τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν και σίγουρα είναι αρκετά, πιστεύω ότι με τη σωστή οργάνωση μπορούν να λυθούν ή να περιοριστούν».

Ποιο χαρακτηριστικό θεωρείτε απαραίτητο για ένα δημοτικό σύμβουλο;
«Την ειλικρίνεια απέναντι στους ανθρώπους που σε εμπιστεύονται, στο να τους προσφέρεις τις υπηρεσίες σου, να υλοποιήσεις τις ανάγκες τους για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey