Ισοπαλία στη Γέρα

Όλυμπος από άλλο πλανήτη!

14/01/2020 - 13:08 Ενημερώθηκε 14/01/2020 - 13:43

Με τέρμα τα κοντέρ ο Όλυμπος διέσυρε τον Ανδρονικά  με το τελικό 0-10 να τα λέει όλα. Οι παίκτες του Θοδωρή Παπαλόπουλου μπήκαν φουριόζοι στο γήπεδο και από τα πρώτα λεπτά το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, δεχόμενοι μια πολύ βαριά ήττα. Τα γκολ για τον Όλυμπο σημείωσαν οι Ξυνός (5), Βουργουτζής, Μαλακός, Διακορώνας, Τσομπανέλλης και Καλουτζής.

Στα Λουτρά ο Αετός νίκησε 2-1 την Προοδευτική, η οποία αντιστάθηκε στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει την έκπληξη. Στο 15’ ο Βλαστέλλης έκανε το 1-0, όμως στο 22’ ο Ζαχάροβ ισοφάρισε για την ομάδα του και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Καπταγιάννης έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Αετό, με το 2-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Εξαιρετική πορεία διαγράφει η ομάδα της Φίλιας που νίκησε με 5-1 τον Ορφέα στο γήπεδο της. Η ομάδα των Κεραμειών πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Καραδημητράκη, όμως ο Κουνιάρης ανέτρεψε το σκηνικό μέχρι το ημίχρονο σε 2-1. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν άλλα 3 τέρματα με τους Βουρσούκη, Πανταζή και Πάντα.

Μεγάλο διπλό για τον Οδυσσέα Ελύτη που κέρδισε 0-3 τον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Το 0-1 έγινε από το Τσιμπούκη, το 0-2 έκανε ο Ιστρέφι και ο Πολύζος κλείδωσε τη σημαντική νίκη για την ομάδα του.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στη Γέρα μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης με τον Απόλλων Δαφίων. Ο Γρούβας στο 70ο  λεπτό άνοιξε το σκορ και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Απόλλων θα κατακτούσε ένα μεγάλο διπλό, ο Λεονταρίδης στο 94’ πέτυχε το σωτήριο γκολ για το τελικό 1-1.

Άνετο πέρασμα για τον Μεσότοπο από το κακό γήπεδο των Βασιλκών με 0-4. Το 0-1 σημείωσε ο Χατζησπύρος λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στη συνέχεια ο Άριελ Γκέκα έκανε το 0-2 στο 52’, ο Καδής από τα 11 βήματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και ο Καφαλούκος στο 75’ έκλεισε τον χορό των τερμάτων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey