Ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού

Πολύτιμη νίκη για τον Αιολικό!

21/01/2020 - 12:33

Με γκολ του Παναγιώτη Κατσίκη στο μισάωρο ο Αιολικός νίκησε 1-0 την Νέα Αρτάκη και ξέφυγε 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ άφησε πίσω και  την χθεσινή αντίπαλο του.

Ο αγώνας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να προσφέρουν μέτριο θέαμα. Στο ημίωρο ήρθε η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους, με τον Μπουρού να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο στο επόμενο λεπτό ο Κατσίκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού τους «κυανόλευκους».

Στη συνέχεια ο Αιολικός είχε άλλη μια καλή στιγμή με τον Λαμπράκη, ενώ η Νέα Αρτάκη λίγο πριν το ημίχρονο πλησίασε στο 1-1, όμως  το σουτ του Ζαχαρόπουλου έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το λάθος του Βρονταρά με την κεφαλιά του Σπανού να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 65' μετά από σέντρα του Λαμπράκη υπήρξε αδράνεια στην άμυνα της Νέας Αρτάκης, όμως  Τσιπάς και Σπόλιαριτς που βρέθηκαν στην πορεία της μπάλας δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

 Έτσι, το 1-0 ήταν το τελικό σκορ και με αυτή την νίκη ο Αιολικός έπιασε τους 19 βαθμούς.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey