Σε... καλοκαιρινό κλίμα, άναψαν φέτος οι φουφούδες, παρουσία πλήθους επισκεπτών!

15η Γιορτή Κάστανου στην Αγιάσο [pics,vid]

05/11/2018 - 13:12 Ενημερώθηκε 06/11/2018 - 16:33

Η παρουσία χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλο το νησί και όχι μόνο σημάδεψε και φέτος την 15η Γιορτή Κάστανου, που οργάνωσε στο γραφικό χωριό η Δημοτική Κοινότητα Αγιάσου με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Πολλοί ήταν και οι Τούρκοι εκδρομείς, μιας και ταξιδιωτικά γραφεία της γείτονος οργάνωσαν το σαββατοκύριακο διήμερες εκδρομές στη Λέσβο με την ευκαιρία της Γιορτής Κάστανου. Πριν τις 10 πμ μάλιστα τα μέλη του Συλλόγου «ΟΡΕΙΑΣ» βγήκαν ζωντανά στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ1. Ο πολύ καλός καιρός ευνόησε τη διοργάνωση και επέτρεψε σε εκατοντάδες φυσιολάτρες να απολαύσουν την υπέροχη φθινοπωρινή φύση του αγιασώτικου καστανιώνα.

 

Το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Αναγνωστηρίου συντρόφευσε με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια τον κόσμο που το μεσημέρι γέμισε ασφυκτικά την Πλατεία Αγοράς. Το πολύβουο ανθρωπομάνι κατέκλυσε το γραφικό κεφαλοχώρι ως αργά το απόγευμα. Ο φωτογράφος και εικονολήπτης Ιγνάτης Τσικνής και ο Σύλλογος «ΟΡΕΙΑΣ» σας δίνουν μία «γεύση» από την 15η Γιορτή Κάστανου στην Αγιάσου, μέσα από εικόνες και βίντεο

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey