Παίρνει θέση στη διαμάχη ΑΕΛ Καλλονής και Αιολικού

Η οικογένεια Τρύφων για τη χρήση του γηπέδου Μυτιλήνης

04/08/2014 - 16:57

Θεωρούμε ότι όλοι οι αρμόδιοι φορείς πρέπει άμεσα και μέσα σε πνεύμα συμβιβασμού και αλληλοκατανόησης να δώσουν μια λύση στο θέμα αυτό και ευελπιστούμε το γεγονός αυτό να είναι η αρχή μιας φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Αιολικού και Καλλονής κάτι που όπως πολύ καλά γνωρίζετε επιθυμούσαμε από την πρώτη στιγμή

Η οικογένεια Τρύφων με ανακοίνωση της παίρνει θέση στη διαμάχη για την χρήση του γηπέδου Μυτιλήνης από την ΑΕΛ Καλλονής και τον Αιολικό. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση από την πλευρά του βασικού χρηματοδότηση του Αιολικού που παράλληλα έχει στηρίξει και την ΑΕΛ Καλλονής. Η δήλωση έχει ως εξής:

«Παρακολουθούμε με μεγάλη μας λύπη τις τελευταίες μέρες, να έχει καλλιεργηθεί και να έχει αναπτυχθεί από κάποιους, μια αναίτια και έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων του νησιού μας που εκπροσωπούν πανελλαδικά το Λεσβιακό αθλητισμό. Την στιγμή που υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα στην καθημερινή ζωή των συμπολιτών μας, θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί άμεσα ένα τέλος σε όλο αυτό το θέμα.

Επειδή έχει εμπαλεί σε όλη αυτήν την κόντρα, το όνομα της οικογένειας μας, η θέση μας είναι ξεκάθαρη και στηρίζεται στην σημερινή πραγματικότητα:

Η ΑΕΛΚ μετά από πολυετή προσπάθεια και επενδύσεις αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, αγωνίζεται στην Superleague και έχει συνεπώς – λόγω της ανώτερης κατηγορίας – προτεραιότητα στον αγώνα που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία αυτή. Αυτόν τον αγώνα της ΑΕΛΚ τον στηρίξαμε πέρυσι και θα συνεχίσουμε και φέτος το ίδιο, σαν γνήσιοι Λέσβιοι που αγαπούμε τον τόπο τους και ότι πρεσβεύει το νησί μας προς τα έξω.

Η αγάπη μας και η υποστήριξη στον Αιολικό είναι δεδομένη, διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη. Επιθυμία μας είναι να βρεθεί μια έδρα στο νησί για να στεγάσει και να φιλοξενήσει (με όλη την έννοια της λέξης) την πολύ σοβαρή φετινή προσπάθεια του Αιολικού στην Football League 2 και παράλληλα να βρεθεί η χρυσή τομή να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στον Ταρλά, την εδώ και 40 χρόνια φυσική του έδρα, χωρίς όμως να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην Καλλονή, λόγω των κανονισμών της Superleague.

Θεωρούμε ότι όλοι οι αρμόδιοι φορείς πρέπει άμεσα και μέσα σε πνεύμα συμβιβασμού και αλληλοκατανόησης να δώσουν μια λύση στο θέμα αυτό και ευελπιστούμε το γεγονός αυτό να είναι η αρχή μιας φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Αιολικού και Καλλονής κάτι που όπως πολύ καλά γνωρίζετε επιθυμούσαμε από την πρώτη στιγμή». 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey