Οι θέσεις αφορούν σε όλη την Ελλάδα και υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης των εποχικών συμβάσεων ως 5 αντιπυρικές περιόδους

Προκηρύχθηκαν 1300 θέσεις εποχικών πυροσβεστών

02/04/2020 - 12:29

Προκηρύχθηκαν με ημερομηνία 1 Απριλίου οι θέσεις των εποχικών πυροσβεστών για την φετινή αντιπυρική περίοδο. Οι θέσεις συνολικά για τη χώρα είναι 1300 και για κάθε πρόσληψη λαμβάνεται υπ’ όψη η εντοπιότητα σε σχέση με την περιοχή που θα κληθεί να ασκήσει τα καθήκοντά ο δασοπυροσβέστης.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την επιδημία του κορωνοϊού οι αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβάλλονται μόνο με συστημένη επιστολή ταχυδρομείου ή φάκελο εταιρίας κούριερ, από 2 έως 10 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληροφορούνται για λεπτομέρειες της προκήρυξης και για τα ζητούμενα δικαιολογητικά είτε από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (www.fireservice.gr) είτε τηλεφωνικά στο 213 2157695 είτε απευθυνόμενοι στις κατά τόπους πυροσβεστικές αρχές.

Η  εποχική απασχόληση λήγει κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου ενώ ξεκινά με απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος ανάλογα προφανώς με τις καιρικές συνθήκες (συνήθως μέσα στο μήνα Απρίλιο ή το αργότερο Μάιο).  Σημειώνεται ότι σε περίπτωση πρόσληψης, υπάρχει δυνατότητα μέχρι και πέντε συνολικά εποχικών θητειών με ανανέωση σύμβασης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey