Νέα σπουδαία διάκριση για το «καμάρι» του Κώστα Κεντέρη και της Έλσας Έξαρχου, κατακτώντας τον τίτλο του καλύτερου πολυτελούς, ιστορικού ξενοδοχείου της Ευρώπης στα World Luxury Hotel Awards 2018

Το Mikro Papigo 1700 ξανά μεταξύ των κορυφαίων!

22/11/2018 - 14:18 Ενημερώθηκε 22/11/2018 - 14:29

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο του χρυσού μας Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη και της συζύγου του, Έλσας Έξαρχου, στα Ζαγοροχώρια.

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa ήταν για ακόμα μία χρονιά ο πρεσβευτής του ελληνικού ορεινού τουρισμού στα World Luxury Hotel Awards 2018. Μετά την περσινή του πρωτιά, όταν ψηφίστηκε ως το Καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στη Νότια Ευρώπη, ήρθε φέτος ένα νέο βραβείο ως το «Best Luxury Historical Hotel» της Ευρώπης, προσθέτοντας ένα ακόμα σπουδαίο «παράσημο» στη συλλογή του.

 

Η απονομή των βραβείων έγινε πριν λίγες ημέρες στο Μπαλί της Ινδονησίας και συγκεκριμένα στο AYANA Resort & Spa, κατά τη 12η επέτειο πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

 

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο φέρει τον τίτλο του πιο όμορφου «μπαλκονιού» στη χαράδρα του Βίκου, αλλά και στους οικισμούς μικρό και μεγάλο Πάπιγκο. Ένας προορισμός διακοπών μέσα στη φύση, αφού από εκεί ξεκινά το μονοπάτι προς την αλπική λίμνη Δρακόλιμνη και το καταφύγιο, τις πηγές του Βοϊδομάτη και την καρδιά του δάσους του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου. Ένας τόπος διάσημος για την αρχιτεκτονική και οικολογική σημασία του. Μια όαση ησυχίας και καλού γούστου.

Ο Μυτιληνιός Κώστας Κεντέρης και η σύζυγός του, Έλσα Έξαρχου, «τρέχουν» το ξενοδοχείο με μεράκι και τεράστια αγάπη, παραμένοντας από την έναρξη της λειτουργίας του ως και σήμερα στην κορυφή των luxurious προορισμών όχι μόνο της βόρειας Ελλάδας, αλλά γενικώς της Ευρώπης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey