Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στα κεντρικά Λύκεια της Μυτιλήνης

Εκδηλώσεις του 45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» στη Μυτιλήνη

02/09/2019 - 11:29

Με το σύνθημα «με τους αγώνες, τα όνειρα, την δύναμη μας θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα, τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!» του Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»,  ξεκινά για άλλη μια χρονιά το ταξίδι του σε όλη τη χώρα. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ θα κάνει στάση και φέτος στο νησί μας!

Με μεράκι και ενθουσιασμό τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προετοιμάζουμε την επιτυχία του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή. Στο νησί μας το φεστιβάλ θα κάνει στάση το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη στα Κεντρικά Λύκεια Μυτιλήνης. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, Ευρωβουλευτής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι

Μέσα από όλη τη δραστηριότητα τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ επιδιώκουν  να συνεχιστεί η συζήτηση που ξεκίνησε μέσα από τις πολλαπλές εκλογικές μάχες, να φτάσει πιο πλατιά το μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ.

Με ανακοίνωσή της η νεολαίστική οργάνωση της Λέσβου υπογραμμίζει ότι κάθε νέος και νέα που ασχολείται με την μουσική, τον χορό τον αθλητισμό έχει θέση στην μεγάλη γιορτή της νεολαίας που στήνεται στο νησί μας. Καλούνται ιδιαίτερα πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι του νησιού μας, να δώσουν το παρόν παρουσιάζοντας το έργο τους, δίνοντας την δική τους πνοή και ζωντάνια στο πρόγραμμα του φεστιβάλ!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey