Από σήμερα ως την Κυριακή θα βρίσκεται στη ΔΕΘ

Σε σειρά εκδηλώσεων στη Μυτιλήνη ο Μπουρνούς

13/09/2019 - 12:30

Σε σειρά εκδηλώσεων στη Μυτιλήνη παρευρέθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής Ν.Λέσβου, Γιάννης Μπουρνούς.

 

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Μπουρνούς επισκέφθηκε τη 2η ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στο φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου, όπου συνομίλησε με τους εθελοντές, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, συγχαίροντάς τους για την υποδειγματική δουλειά που κάνουν τόσα χρόνια και έχει αναδείξει το νησί μας σε πρωτοπόρο κέντρο εθελοντικής αιμοδοσίας πανελλαδικά.

 

Στη συνέχεια, ο Γ.Μπουρνούς παρευρέθηκε στη 2η Γιορτή του Μπάσκετ, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης. Ο κ. Μπουρνούς, απευθύνοντας χαιρετισμό σε ένα γεμάτο από αθλητές, διαιτητές, γονείς και παράγοντες του μπάσκετ Δημοτικό Θέατρο, συνεχάρη τους διοργανωτές, καθώς και την τιμώμενη ομάδα του Ηφαίστου Λήμνου, στην οποία ευχήθηκε μια ακόμα καλύτερη πορεία στη φετινή αγωνιστική χρονιά της Basket League. Δεσμεύτηκε επίσης, ως Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, να είναι στο πλάι του κόσμου του μπάσκετ, αλλά και των αυτοδιοικητικών αρχών για την διεκδίκηση των αθλητικών υποδομών που δικαιούται να έχει ο Νομός μας, ώστε να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μαζικό αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύσεων που ακολούθησε, ο Γ.Μπουρνούς  είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τον προπονητή και τους αθλητές και τις αθλήτριες του πολυνίκη συλλόγου των τοπικών πρωταθλημάτων μπάσκετ την περυσινή χρονιά, Αιόλου Μυτιλήνης.

 

Τέλος, το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε στην πλατεία του Άι Γιάννη του Αρμένη στην Κουλμπάρα τη συναυλία τραγουδιών της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της μετανάστευσης, από την ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Θεόδωρος ο Βυζάντιος» με την καλλιτεχνική επιμέλεια του π. Στρατή Γιουσμά. Τη συναυλία διοργάνωσε ο Σύλλογος κατοίκων συνοικιών Κουλμπάρας και Κιόσκι Μυτιλήνης “Το κιρκινέτσι”, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ημέρες Μνήμης Μικρασίας 2019”.

 

Από την Παρασκευή ως την Κυριακή (13-15 Σεπτεμβρίου), με αφορμή την περιοδεία και την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουρνούς θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου, ως Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει επαφές με αθλητικές ενώσεις, ομοσπονδίες και σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey