Τα παιδιά της Ακαδημίας Αιολικού επισκέφθηκαν την έκθεση και γνώρισαν τα απολιθωμένα ζώα της Λέσβου

ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ - Ακαδημία Παίδων Αιολικού ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ - Ακαδημία Παίδων Αιολικού

Για λίγες ακόμα ημέρες η έκθεση «Το δεινοθήριο της Λέσβου» και οι εκπαιδευτικές δράσεις για μαθητές στη Μυτιλήνη

21/02/2019 - 13:13 Ενημερώθηκε 21/02/2019 - 13:38

Το μοναδικής επιστημονικής και εκπαιδευτικής αξίας Δεινοθήριο της Λέσβου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά της Ακαδημίας Αιολικού, οι γονείς τους καθώς και μέλη του Αθλητικού Συλλόγου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στην έκθεση «Το δεινοθήριο της Λέσβου». Μετά το πέρας της επίσκεψης τα παιδιά δήλωσαν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένα και έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την ιστορία του Απολιθωμένου Δάσους και τα ζώα που ζούσαν σ’ αυτό.

Ολοκληρώνεται η έκθεση

Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η παρουσίαση της έκθεσης «Το δεινοθήριο της Λέσβου» του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, η οποία φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο του Επιμελητηρίου Λέσβου στη Μυτιλήνη.

Οι επισκέπτες της έκθεσης και ιδιαίτερα οι μαθητές και οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία για λίγες ακόμη ημέρες να γνωρίσουν το αντίγραφο εκθέματος του Δεινοθηρίου της Λέσβου, ένα από τα παλαιότερα απολιθώματα θηλαστικών της Ελλάδας ηλικίας 18,4 εκατ. ετών. Παράλληλα με την έκθεση ολοκληρώνεται και η επιστημονική ενημέρωση για μαθητές κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν εκτός από το Δεινοθήριο και τα ζώα που ζούσαν στο υποτροπικό δάσος της Λέσβου της δυτικής Λέσβου πριν από 20 εκατομμύρια χρόνια όπως αλιγάτορες, τρωκτικά και μικροθηλαστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής στην εκπαιδευτική δράση οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο τηλέφωνο 22510 47033, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.lesvosmuseum.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey