Αύριο Παρασκευή για μία μοναδική συναυλία

Η Μελίνα Ασλανίδου στον «Οινοφόρο»

02/08/2018 - 13:12

Η Μελίνα Ασλανίδου έχοντας στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή» με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό! Την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο Κτήμα Οινοφόρος. Ώρα έναρξης 23:00.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα βρεθεί κοντά στον κόσμο που την αγαπά και μαζί θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια από την πολύχρονη πορεία της, αλλά και τραγούδια - σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.

Φέτος το καλοκαίρι, η Μελίνα Ασλανίδου στήνει ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με pop, λαϊκές, έντεχνες και παραδοσιακές μελωδίες που θα ομορφύνουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες και θα μας ταξιδέψουν στο χτες και στο σήμερα!

Γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αλλά πέρασε την παιδική της ηλικία στην Παραλίμνη Γιαννιτσών της Πέλλας. Έκτοτε ζει στην Ελλάδα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη βοηθός μικροβιολόγου.

Από το 2000

Την περίοδο 2000 έως 2002 συμμετείχε στο συγκρότημα Οι Απέναντι, με το οποίο κυκλοφόρησε τα άλμπουμ Το Παρελθόν Θυμήθηκα (2001) και το Μικρή Αγάπη (2002) που περιέχει την διασκευή Τι σου ‘κανα και πίνεις, με την οποία το συγκρότημα έγινε ευρύτερα γνωστό. Έπειτα η Μελίνα ακολούθησε ατομική καριέρα. Το 2003 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο Το Πέρασμα. Ο δεύτερος δίσκος Παιχνίδι Είναι κυκλοφόρησε το 2005. Το 2007 κυκλοφόρησε ένα single με τρία κομμάτια, με τίτλο Ψηλά Τακούνια. Το 2008 κυκλοφόρησε τη συλλογή Στο Δρόμο. Το 2009 κυκλοφορεί το digital single Άλλη Μια Φορά. Το 2014 συμμετέχει ως κριτής στο The Voice και παράλληλα κυκλοφορεί και ο δίσκος της Μελίνα από τη Heaven Music που έγινε χρυσό σε πωλήσεις. Τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφορεί επίσημα το soundtrack της ταινίας Κοινός Παρανομαστής με την φωνή της Μελίνας. Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφορεί ένα best of από την Feelgood Records με αφορμή τα 15 χρόνια της Μελίνας στη δισκογραφία. Στο δίσκο συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι 9 Μήνες, το οποίο είναι soundtrack στη ομότιτλη καθημερινή σειρά του Star.

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα συνεργασίας τους στην ιερά οδό 2015 - 2016 στο πλευρό του Γιάννη Πάριου, η Ασλανίδου συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Κουινέλη. Έτσι, τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησαν το Νερό και Χώμα. Κατά τη ραδιοφωνική του πορεία, το τραγούδι έφτασε στο Νο1 τόσο του ελληνικού όσο του μικτού airplay chart. Ακόμη, το Νερό και Χώμα βραβεύτηκε ως «Καλύτερο ντουέτο/συνεργασία της χρονιάς» στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards το 2017.

Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφορεί ο δίσκος της «Με φωνάζουνε με το μικρό μου» από τη Heaven Music που κατακτά τις χρυσές πωλήσεις. Τον Φεβρουάριο του 2017 ξεκινάει περιορισμένες εμφανίσεις στο Votanikos Plus και τον Μάιο κυκλοφορεί ένα live album με 13 επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου, που ηχογραφήθηκε στην Πάτρα το 2010.

Τον χειμώνα του 2017 - 2018 συνεργάζεται με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην Ιερά Οδό. Τον Μάρτιο του 2018 ξεκινάει την πρώτη της ευρωπαϊκή περιοδεία με sold out εμφανίσεις σε Γερμανία, Αμβούργο, Ολλανδία, Σουηδία, Βέλγιο, Ελβετία και Αγγλία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey