Γ. Ιορδάνου, Ν. Μαραγκός, Θ. Πονηρού και Ξ. Μαυραγάνης

Ορίστηκαν πρόεδροι στα Κέντρα Υγείας της Λέσβου

21/07/2017 - 17:54 Ενημερώθηκε 21/07/2017 - 11:11

 

Πρόεδροι ορίστηκαν στα Κέντρα Υγείας Καλλονής, Πολιχνίτου, Άντισσας και Πλωμαρίου σε τριμελείς επιτροπές με τριετή θητεία. Στη Διοικούσα Επιτροπή του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας - Κέντρου Υγείας Καλλονής, αποκεντρωμένης μονάδας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, πρόεδρος ορίστηκε ο Νικόλαος Μαραγκός, λογιστής, υπεύθυνη για τον συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας αρχικά ορίστηκε η Μαρία Πούμπρου του Ιωάννη, διευθύντρια Οδοντιατρικής που αντικαταστάθηκε από την Ελπίδα Πίπη του Χαριλάου, διευθύντρια Παιδιατρικής με αναπληρωτή τον Δούκα Ζεϊμπέκη του Μιχαήλ, επιμελητής Α΄ Γενικής Ιατρικής και εκπρόσωπος του Δήμου Λέσβου ορίστηκε η παιδίατρος Χρυσούλα Ζωγράφου-Στεριανού με αναπληρωτή τον Ευστράτιο Κυρατζή-Χρυσοστόμου.

Στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου πρόεδρος ορίστηκε η Θεοδώρα Πονηρού, πτυχιούχος Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας - Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, υπεύθυνη για τονσυντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας η Χρυσούλα Ζωγράφου με αναπληρώτρια τη Χριστίνα Χριστοπούλου του Παναγιώτη. Ο Γεώργιος Ψάνης, δημοτικός σύμβουλος, ορίστηκε εκπρόσωπος του Δήμου Λέσβου με αναπληρωτή τον Στρατή Καραγεωργίου.

Στο ΠΕΔΥ- ΚΥ Άντισσας πρόεδρος ορίστηκε ο Γεώργιος Ιορδάνου, τεχνολόγος μηχανικός - εργολάβος, υπεύθυνος για τον συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας ορίστηκε ο Ευστράτιος Παυλής του Ιγνατίου, με αναπληρωτή τον Χαράλαμπο Αθανασόπουλο του Ξενοφώντος. Εκπρόσωπος του Δήμου ορίστηκε ο Μιχαήλ Ρούσσης, δημοτικός σύμβουλος, με αναπληρωτή τον Αντώνιο Κουμαρά.

Στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου πρόεδρος ορίστηκε ο Ξενοφών Μαυραγάνης, συνταξιούχος δικηγόρος. Υπεύθυνη για τον συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας η Ανθούσα Καραμβάση του Αντωνίου. Εκπρόσωπος του Δήμου Λέσβου ορίστηκε ο Συμεών Χαραλάμπους με αναπληρωτή τον Αριστείδη Σπέρκο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey