Γνωστό μοντέλο πέθανε σε ηλικία 37 ετών – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ηλικία 37 ετών έφυγε από τη ζωή η Στέφανι Σερκ, γνωστό μοντέλο και ηθοποιός από τον Καναδά. Ο ηθοποιός σύζυγός της Ντέμιαν Μπισίρ εξήρε την πανέμορφη, αγγελική και ταλαντούχα σύζυγό του ανακοινώνοντας με αφόρητο πόνο ότι η Στέφανι έφυγε ειρηνικά στις 20 Απριλίου.

Ο Ντέμιαν δεν διευκρίνισε την αιτία του θανάτου. “Αγαπητοί φίλοι, εκ μέρους των οικογενειών Σερκ και Μπισίρ Ναχέρα, με αβάσταχτο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου, η πολυαγαπημένη μας Στέφανι Σερκ, η λατρεμένη και αγαπημένη μου σύζυγος πέθανε ειρηνικά”.

Και συνέχισε γράφοντας: “Είναι μία από τις πιο δύσκολες και θλιβερές στιγμές της ζωής μας και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει να ξεπεράσουμε τον πόνο. Η όμορφη, αγγελική και ταλαντούχα παρουσία της Στέφανι θα μας λείψει αφόρητα. Θα την έχουμε στην καρδιά μας πάντα. Ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές σας και με σεβασμό ζητάμε την κατανόησή σας ώστε να θρηνήσουμε ήρεμα και ιδιωτικά αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές. Είναι ελπίδα μας ότι η όμορφή μας Στέφανι, ο άγγελός μου και η αγάπη της ζωής μου, θα αναπαυθεί σε αιώνια ειρήνη”.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2010, ενώ το 2011 ο Ντέμιαν απέκτησε μία κόρη από προηγούμενη σχέση του. Οι δυο τους δεν είχαν παιδιά.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ