Η συγκλονιστική στιγμή που η Αστυνομία σταματά τη δράση του μεγαλύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης – ΒΙΝΤΕΟ

Μυστικοί αστυνομικοί με μεθοδευμένη δουλειά κατάφεραν να εξαρθρώσουν το μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στη Βρετανία. Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν ελικόπτερο της αστυνομίας και αστυνομικές δυνάμεις ακινητοποίησαν και εξουδετέρωσαν 17 μέλη της εγκληματικής συμμορίας στον αυτοκινητόδρομο Μ6.

Πλάνα από το ελικόπτερο απεικονίζουν τη στιγμή της σύλληψης του “βασιλιά” των ναρκωτικών Τζέιμι Σίμπσον, 31 ετών, όταν το βαν του περικυκλώθηκε από αστυνομικά οχήματα στον αυτοκινητόδρομο στο Τσεσάιρ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν 186 κιλά ανόθευτης κοκαΐνης, αξίας περίπου 20 εκατ. λιρών, κρυμμένα σε δεύτερο πάτο στο αυτοκίνητο, όπως και στη θέση του συνοδηγού αλλά και μέσα σε κούτες. Η επιχείρηση είχε στόχο τις καλά οργανωμένες εγκληματικές ομάδες με έδρα το Γουάρινγκτον, όπου ηγέτες τους είναι ο Σίμπσον και ο Τζέιμι Όλντροϊντ.

Οι ντετέκτιβ ανέφεραν ότι τα μέλη της συμμορίας που καταδικάστηκαν σε 117 χρόνια φυλάκισης, ζούσαν πολυτελή βίο, οδηγούσαν πανάκριβα αυτοκίνητα, με τον Όλντροϊντ να οδηγεί 17 αυτοκίνητα στους 14 μήνες που ήταν υπό παρακολούθηση. Σε βίντεο που παρείχε μυστικός αστυνομικός απεικονίζεται ο Όλντροϊντ μαζί με άλλο μέλος της ομάδας του να μετρούν περίπου 150.000 λίρες μετρητά ενώ δίπλα τους βρίσκονται πολλά ρολόγια Rolex.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ