Το εγκεφαλικό δεν τη σταματά – Πάει για το στέμμα της Μις Αγγλία – ΦΩΤΟ

Ανίκανη ακόμη και να περπατήσει έμεινε μία 22χρονη γυναίκα από τη Μ. Βρετανία που είχε σκοπό να συμμετάσχει στα καλλιστεία για το στέμμα της “Μις Αγγλία”, αφού έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό, το οποίο παρ’ ολίγο να της κοστίσει και τη ζωή της.

Οι γιατροί είπαν ότι η Φρέγια Αγιούμπ έπαθε εγκεφαλικό τον Ιούνιο 2019 όταν έπεσε η αρτηριακή της πίεση ενώ παρέμενε σπίτι υποφέροντας από σοβαρούς πονοκεφάλους και πολύ έντονο πόνο στο κεφάλι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για πέντε εβδομάδες, παραμένοντας στην ουσία κατάκοιτη. Από την παραμονή της στο κρεβάτι άρχισαν να την πονούν και τα γόνατά της και δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Στον δρόμο, πλέον, για την ανάρρωση και αφού πια μπορεί να περπατά ξανά, η Φρέγια δήλωσε συμμετοχή στον πολυπόθητο διαγωνισμό ομορφιάς τον περασμένο Νοέμβριο και ελπίζει ότι θα είναι εκείνη που θα φορέσει το στέμμα τον Ιούνιο.

“Υπέφερα από έντονους πονοκεφάλους για δύο χρόνια, και τον Απρίλιο είχα μία πολύ έντονη κρίση. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να φάω ή ακόμη και να πάω στην τουαλέτα. Μια μέρα η αρτηριακή μου πίεση έπεσε πάρα πολύ οπότε καλέσαμε ασθενοφόρο και οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πάθει εγκεφαλικό” είπε η κοπέλα που εργαζόταν στην εξυπηρέτηση πελατών και σπούδαζε.

“Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν πολύ σπάνιο εγκεφαλικό και δεν είπαν κάτι περισσότερο κάτι που μου προκάλεσε άγχος και ανησυχία. Στο νοσοκομείο δεν συνειδητοποίησα ότι είχα δυσκολία ομιλίας αλλά φίλοι και συγγενείς μου έλεγαν συνέχεια ότι τραβούσα την ομιλία μου. Έκλαψα όταν μου το είπαν και φοβήθηκα επειδή δεν ήξερα ότι το έκανα. Όταν ήμουν κατάκοιτη ήμουν πραγματικά εξοργισμένη και είχα βαρεθεί γιατί δεν μπορούσα να δουλέψω για τέσσερις μήνες και είχα πάρει το διάλειμμα από τις σπουδές μου στην ανθρώπινη βιολογία. Όταν πήρα εξιτήριο η μητέρα και οι αδερφές μου ακόμη έπρεπε να με βοηθούν να σηκώνομαι γιατί έπειτα από 10 με 15 λεπτά ένιωθα φοβερούς πόνους στα γόνατα. Αισθανόμουν χαζή αλλά χαιρόμουν γιατί είχα τη στήριξή τους και τώρα ακόμη έχω προβλήματα αλλά σταδιακά βελτιώνεται η κατάσταση και πλέον αντέχω τον πόνο” εξομολογήθηκε η 22 χρονη.

“Παρά τα προβλήματα στα γόνατά μου θέλω να περπατήσω στην πασαρέλα του διαγωνισμού της “Μις Αγγλία” και να δείξω ότι όλα μπορούν να είναι καλά έπειτα από ένα εγκεφαλικό” πρόσθεσε.

Οι γιατροί ακόμη ερευνούν την αιτία του εγκεφαλικού της κοπέλας ενώ της κάνουν εξετάσεις κάθε τρεις μήνες για να ελέγξουν την πρόοδό της.

Τώρα θέλει να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει για τα εγκεφαλικά σε νεαρή ηλικία και να δείξει ότι μπορεί να περπατήσει στην πασαρέλα ενώ συνέρχεται από τα προβλήματα στα γόνατα που της προκάλεσε το εγκεφαλικό.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ