Παντρεύτηκε στη Ρόδο η κόρη του Ντέιβιντ Γκίλμουρ των Pink Floyd – ΦΩΤΟ

Ένας εντυπωσιακός γάμος έγινε το περασμένο Σάββατο στη Λίνδο της Ρόδου. Η 36χρονη Σάρα Γκίλμουρ, κόρη του Ντέιβιντ διάσημου Άγγλου κιθαρίστα και τραγουδιστή των Pink Floyd, παντρεύτηκε τον 37χρονο αγαπημένο της Γκας Ρόμπερτσον.

Ο πολιτικός γάμος έγινε από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λίνδου Γιώργο Ελευθερίου (που ήταν από τους ελάχιστους ντόπιους που ήταν παρόντες στην τελετή), σε παλαιό σπίτι της Λίνδου, το οποίο ανήκει τώρα σε Άγγλο μόδιστρο.

Φυσικά παρών στον γάμο ήταν ο πατέρας Ντέιβιντ Γκίλμουρ μαζί με τη νέα σύζυγό του, όπως επίσης και η συγγραφέας Τζίντζερ Γκίλμουρ.

Ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ είπε ένα τραγούδι μόνος του, αλλά συγκρότημα από την Αγγλία φίλοι του γαμπρού που είναι και αυτός μουσικός, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν τους προσκαλεσμένους.

Να σημειωθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά.

Μετά την τελετή το ζευγάρι των νεονύμφων και όλοι οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν στην παραλιακή ταβέρνα της Παλαίστρας και το γλέντι συνεχίστηκε και την άλλη μέρα στην παραλία του Αγίου Παύλου.

Ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ διέμενε σε σκάφος παρά το γεγονός ότι διαθέτει ιδιόκτητο σπίτι στη Λίνδο και επισκέφτηκε τη Ρόδο μετά από 17 χρόνια!

Όλες αυτές τις μέρες ο διάσημος μουσικός και η παρέα του δεν παρέλειψαν να δειπνήσουν και σε φημισμένη ταβέρνα της περιοχής, δεδομένου ότι διατηρούν φιλικές σχέσεις με τα δύο αδέλφια, που είναι οι ιδιοκτήτες της.

Πηγή: rodiaki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ