«Πάγωσε» το «Γλυκό πουλί της νιότης» που ετοίμαζε ο Χουβαρδάς για την «Αλκυονίδα»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος …πρόδωσα την εξαιρετικά γερή θεατρική είδηση πως οι Θεατρικές Σκηνές των Κεντ-Κατσαρίδη ετοίμαζαν για τον χειμώνα το ανέβασμα του «Γλυκού πουλιού της νιότης»για την «Αλκυονίδα» τους και πρώτος πως δίπλα στην άξια Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον πολυσχιδή Γιώργο Παπαγεωργίου θα βλέπαμε τους καίριους Στάθη Σταμουλακάτο, Έλλη Τρίγγου,Ιωάννα Μαυρέα κλπ.

Πρώτος τώρα έρχομαι να αποκαλύψω,με λύπη ομολογώ,γιατί την περίμενα πως και πως αυτή την υποσχόμενη δουλειά πως το «Γλυκό πουλί» λόγω των νέων μέτρων της κυβέρνησης για μειωμένη πληρότητα στα θέατρα, καθιστά απαγορευτικό το ανέβασμα της εν λόγω υπερπαραγωγής που ήταν στα σκαριά, με δώδεκα ηθοποιούς θίασο! Εδώ θέλω να σημειώσω κάτι σημαντικό: η εν λόγω δουλειά δεν ματαιώνεται. Παγώνει για φέτος και αναβάλλεται για τον άλλο χειμώνα [δες 2021-22]. Ο Πάνος Κατσαρίδης έδωσε ήδη τα χέρια με τον Γιάννη Χουβαρδά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη να δώσουν τότε σάρκα και οστά στο κοινό τους όνειρο!

Τι θα φιλοξενηθεί στην «Αλκυονίδα»μετά την αναβολή του «Γλυκού πουλιού της νιότης»; Τον καιρό αυτό αναζητείται ολιγοπρόσωπο έργο για να πάρει τη θέση του και γίνονται αρκετές συζητήσεις για να βρεθεί λύση.

ΤΕΛΟΣ,να σημειώσω πως πρόκειται για άλλη μια μεγάλη παραγωγή που παγώνει λόγω του…θρίλερ του κορονοϊού. «Πάγωσε» ήδη ο «Κύκλος των χαμένων ποιητών» που θα βλέπαμε στο «Κάπα» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, «πάγωσαν» και οι «Μπαμπάδες με ρούμι» που ετοιμάζονταν για το «Αλίκη», «πάγωσε» και ο «Βιολιστής στη στέγη» που θα παιζόταν στο «Ακροπόλ». Και από ότι μαθαίνω ακολουθούν κι άλλες ακυρώσεις-αναβολές…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ