Αυτός είναι οδηγός των ΚΤΕΛ που βρήκε και παρέδωσε 5.500 ευρώ: Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο 44χρονος οδηγός ΚΤΕΛ, Θεμιστοκλής Κοσμίδης, ο οποίος βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 5500 ευρώ, μίλησε στο “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Επιβιβάστηκε κάποιος πρόσφυγας και κατά την αποβίβαση ξέχασε το αντικείμενο, το οποίο εντόπισα μετά από δύο ώρες. Για καλή του τύχη ήταν ακόμα σφηνωμένο ανάμεσα στα καθίσματα, εκεί που το είχε αφήσει. Με είχε ενημερώσει συνάδελφος από το σταθμαρχείο ότι κάποια σακούλα είχε ξεχαστεί στο λεωφορείο, ο άνθρωπος δεν ήθελε να δηλώσει προφανώς ότι υπήρχαν χρήματα μέσα, φοβούμενος ότι δεν θα τα ξαναβρεί. Στον πρώτο έλεγχο δεν βρήκα κάτι, στην πορεία με πιο προσεκτικό έλεγχο εντόπισα το τσαντάκι. Το άνοιξα, είδα τις φωτογραφίες των ανθρώπων, τους θυμόμουν, τα έγγραφα και το ποσό των 5.500 ευρώ” περιέγραψε ο οδηγός.

“Σίγουρα υπήρχε ταραχή, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη, οποιαδήποτε αξία κι αν είχε. Ήταν πρόσφυγας, είχε άδεια διαμονής και έμενε στον προσφυγικό καταυλισμό” τόνισε.

“Μόλις τον ειδοποίησαν και πήγε να παραλάβει το τσαντάκι δεν το πίστευε. Το σίγουρο είναι ότι τα είχε ανάγκη, τα μετρούσε και δεν το πίστευε ο άνθρωπος” συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ