Χασισοφυτεία με 531 δενδρύλλια εντοπίστηκε στο Ρέθυμνο – ΦΩΤΟ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε σήμερα το πρωί στο χωριό Μύρθιος του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν μια τεράστια χασισοφυτεία για την οποία συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 40, 52 καθώς και δύο αλλοδαποί 21 και 31 ετών. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, βρέθηκαν και εκριζώθηκαν 531 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία έφταναν μέχρι και το ένα μέτρο.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 κινητά τηλέφωνα. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια, στις επιχειρήσεις και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν ο 40χρονος και ο 52χρονος όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πολεμικό όπλο, κυνηγετικό όπλο (δίκαννο), φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.  Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 52χρονου, ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων πράξεων.

Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ