Σε βαθύ πένθος τα Χανιά – 27χρονος διανομέας, πατέρας δύο παιδιών, σκοτώθηκε σε τροχαίο – ΦΩΤΟ

Στη θλίψη βυθίστηκαν τα Χανιά μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός 27χρονου διανομέα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με το μηχανάκι λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.Ο 27χρονος Χανιώτης άφησε την τελευταία του πνοή, όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και κατέληξε σε χωράφι στην περιοχή της Χαλέπας. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 23:35 τη νύχτα της παραμονής και ενώ ο 27χρονος εκτελούσε διανομή, καθώς εργαζόταν τα βράδια ως διανομέας για να συντηρεί την οικογένειά του.

Πρόκειται για παντρεμένο πατέρα δύο παιδιών, δύο ετών και οκτώ μηνών.Οι φίλοι και οι συνάδελφοί του είναι συντετριμμένοι στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Την οδύνη των εργαζομένων στον επισιτισμό για τον χαμό ενός συναδέλφου, μετέφερε στο zarpanews.gr ο πρόεδρος του Σωματείου, Ιωσήφ Αποστολάκης. “Η δουλειά αυτή είναι από μόνη της “βουτηγμένη” στην εντατικοποίηση. Δεν είναι μόνο το κρύο και η βροχή, είναι το στρες, η πίεση η βιασύνη από την μια παραγγελία στην άλλη. Πόσο μάλλον όταν κάνεις και δεύτερη δουλειά. Γι’ αυτό λέμε στους συναδέλφους πως πρέπει να διεκδικήσουμε οφέλη από τη δουλειά μας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας” τόνισε και κάλεσε τους εργαζόμενους σε συσπείρωση γύρω από το Σωματείο, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του Σωματείου προς την οικογένεια του 27χρονου.zarpanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ