Χιονίζει και στην πόλη της Κέρκυρας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σφοδρή χαλαζόπτωση πλήττει αυτή την ώρα την πόλη της Κέρκυρας, με το χαλάζι, σε μέγεθος ρεβιθιού, να έχει σκεπάσει στις στέγες των σπιτιών, τα πεζοδρόμια αλλά και τους δρόμους.

Την ίδια ώρα στις παρυφές της πόλης σημειώνεται χιονόπτωση, με τους Κερκυραίους να απολαμβάνουν το φυσικό φαινόμενο καθώς σπάνια έχουν την ευκαιρία να δουν και να νιώσουν το χιόνι.

Στα λευκά είναι «ντυμένος» από χθες το βράδυ ο Παντοκράτορας, το ψηλότερο βουνό του νησιού, ενώ χιονίζει στην ορεινή Πετάλεια και σε άλλα σημεία, κυρίως της βορειοδυτικής πλευράς.

Με τη θερμοκρασία να πέφτει χθες το βράδυ στους -2 βαθμούς Κελσίου χιονόπτωση σημειώθηκε στην Κληματιά σε υψόμετρο μόνο 220 μέτρων από τη θάλασσα, στον ‘Αγιο Αθανάσιο στη βορειοδυτική Κέρκυρα, στον ‘Αγιο Μαρτίνο στη Βόρεια Κέρκυρα, στους Καρουσάδες στη βορειοδυτική Κέρκυρα, αλλά και στην Κάτω Γαρούνα, που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της νήσου, σε υψόμετρο 200 μέτρα. Χιονισμένος είναι και ο Βίστωνας, ένα μικρό γραφικό χωριό κοντά στην Παλαιοκαστρίτσα που βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 360 μέτρων, από τη θάλασσα.

Τρουμπέτα

Κληματιά

Λούτσες

Ορεινή Πετάλεια – πέντε εκατοστά χιόνι

Σπαρτύλας

Ζυγός

ΠΗΓΗ – ΦΩΤΟ: corfutvnews-kerkyrasimera – corfupress.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ