Έγκλημα στο Αιγάλεω – Στο εδώλιο η γυναίκα που σκότωσε τον σύζυγό της ενώ εκείνος κοιμόταν

Μνήμες από τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στο Αιγάλεω, πριν από επτά χρόνια, θα αναβιώσουν σε λίγες μέρες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί για άλλη μία φορά η σύζυγός του, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, καθώς φέρεται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι τον σύζυγό της στο κεφάλι την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας, η κατηγορουμένη βεβαιώθηκε ότι οι γιοι της και ο σύζυγός της είχαν αποκοιμηθεί, γύρω στις 4 τα ξημερώματα της 22ας Ιουνίου του 2012, πήρε το πιστόλι που βρισκόταν στο προσκέφαλο του άτυχου 44χρονου, το έστρεψε εναντίον του και πάτησε τη σκανδάλη. Στη συνέχεια πέταξε το όπλο κάτω από τον καναπέ του σαλονιού και ξάπλωσε στο κρεβάτι του γιου της, προσποιούμενη ότι μόλις είχε ξυπνήσει από τον κρότο. Μάλιστα, έτρεξε με τα δύο παιδιά της στο υπνοδωμάτιο, όπου αντίκρισαν νεκρό τον 44χρονο σύζυγο και πατέρα τους.

Από την πρώτη στιγμή, η κατηγορούμενη μητέρα είχε αρνηθεί ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της και υποστήριζε ότι κάποιος είχε εισβάλει στο σπίτι της οικογένειας και τον είχε πυροβολήσει. Στη συνέχεια υποστήριξε πως η ίδια επιχείρησε να μετακινήσει το όπλο του 44χρονου, που ήταν τοποθετημένο στο προσκέφαλό του, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει κατά λάθος.

Στο πλευρό της μητέρας τους βρίσκονται οι δύο γιοι της, ενώ οι γονείς και η αδελφή του 44χρονου θύματος είναι πεπεισμένοι ότι η νύφη τους είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του συζύγου της. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, πάνω στο επίμαχο όπλο δεν είχαν βρεθεί αποτυπώματα της κατηγορουμένης, η οποία πρωτόδικα είχε κριθεί ένοχη, παρά μόνο αποτυπώματα των δύο ανήλικων τότε παιδιών.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ