Συνελήφθη 54χρονος για τον τραυματισμό της 8χρονης στις Θεσπιές Βοιωτίας

Ένας 54χρονος προσήχθη αργά το βράδυ χθες Τρίτη στο τμήμα ασφάλειας Λιβαδειάς, εντός των ορίων της εκτεταμένης έρευνας σχετικά με τον τραυματισμό της οκτάχρονης ανήμερα το Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στην κατοχή του άνδρα αυτού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr ο φερόμενος δράστης έχει παραδεχθεί τον πυροβολισμό και έχει υποδείξει στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο έχει κρύψει το όπλο.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, πηγές αναφέρουν ότι ο πυροβολισμός έπεσε από την πλευρά του χωριού Λεοντάρι, απέναντι από το σπίτι της άτυχης Αλεξίας που δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές βρήκαν κάλυκες από το 38άρι περίστροφο σε γλάστρα στο Λεοντάρι στο σπίτι όπου γινόταν το γλέντι.

Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται πράγματι για αυτό από το οποίο εβλήθη η σφαίρα που τραυμάτισε το μικρό κορίτσι.

Η έρευνα συνεχίζεται.Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ, tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ